Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ: Πέταξαν μπογιές – Δεύτερο “χτύπημα”
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ: Πέταξαν μπογιές – Δεύτερο “χτύπημα”

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ: «Η επίθεση σε γραφεία της ΝΔ, συνιστά συνεχιζόμενη επίθεση εις βάρος της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ: Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν τα ξημερώματα με μπογιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Νέο Ηράκλειο. Ειδικότερα, στις 02:30, οι δράστες πέταξαν μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Πλαπούτα και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Υπενθυμίζεται ότι μια ημέρα νωρίτερα, στις 3:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης, άγνωστοι είχαν προκαλέσει υλικές φθορές και στα γραφεία της ΝΔ στην Πεύκη. Σε έρευνα που έγινε στο χώρο διαπιστώθηκε ότι την έκρηξη που σημειώθηκε προκάλεσαν γκαζάκια που βρέθηκαν στην είσοδο του κτιρίου.

Η ΝΔ σε ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για συνεχιζόμενη επίθεση εις βάρος της Δημοκρατίας. «Η δεύτερη επίθεση σε γραφεία της ΝΔ μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά στην Πεύκη, συνιστά συνεχιζόμενη επίθεση εις βάρος της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ. «Ας αντιληφθούν όλοι ότι τέτοιες επιθέσεις δεν μας πτοούν και η ΝΔ θα συνεχίσει αταλάντευτα να δίνει τη μάχη της Ασφαλείας των πολιτών, η οποία είναι ουσιαστικό συστατικό μιας δημοκρατικής πολιτείας».

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ: Φωτογραφίες
Βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις