Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Εγνατία Οδός: Μακελειό με ένα νεκρό και οκτώ τραυματίες (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Εγνατία Οδός: Μακελειό με ένα νεκρό και οκτώ τραυματίες (vid)

Τροχαίο Εγνατία Οδός: Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν, οι τρεις σοβαρά με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό.

Τροχαίο Εγνατία Οδός: Ένας νεκρός και τουλάχιστον εννέα τραυματίες, τρεις εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο απολογισμός ενός τροχαίου δυστυχήματος στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κομοτηνής. Σύμφωνα με το e-evros.gr, γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ένα Seat Ibiza που κινούνταν πάνω στην Εγνατία με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με ένα λευκό Gold με αθηναϊκές πινακίδες που εκείνη την ώρα συγκέντρωνε παράτυπους μετανάστες προκειμένου να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, υπάρχει ένας νεκρός, τρεις με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άλλοι πέντε με πολλαπλά κατάγματα λεκάνης, από το δυστύχημα που έγινε στο ύψος της Κομοτηνής μεταξύ ανατολικού και δυτικού κόμβου.

Στο σημείο υπήρχαν παράτυποι μετανάστες, με τους τραυματίες να είναι όλοι από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Ένας από τους μετανάστες είναι το θύμα, ενώ μάρτυρες του τροχαίου κάνουν λόγο για «κρανίου τόπο». «Όπου και να γυρνούσα το κεφάλι μου έβλεπα σωρούς ανθρώπων διαφόρων ηλικιών. Έχω σοκαριστεί. Έχει γίνει μακελειό. Υπάρχουν νεκροί αλλά και αναίσθητοι», ανέφερε οδηγός που είδε το σοκαριστικό δυστύχημα.

Τροχαίο Εγνατία Οδός: Ανθρωποκυνηγητό για τον διακινητή

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες, με τους οκτώ να έχουν μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο και έναν εξ αυτών εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Όλοι τους είναι από 17 έως 30 ετών. Την ίδια ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει τον λαθροδιακινητή, μαζί με άλλους δύο μετανάστες που φέρονται να έχουν διαφύγει μαζί του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις