Μωρό Νέα Ιωνία εξελίξεις: Συνελήφθη μια νεαρή Ελληνίδα

ΕΛΛΑΔΑ

Μωρό Νέα Ιωνία εξελίξεις: Συνελήφθη μια νεαρή Ελληνίδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μωρό Νέα Ιωνία εξελίξεις: Οι έμπειροι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση έφτασαν στα ίχνη της μητέρας μέσα από υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

12.09.2019 | 13:00

Μωρό Νέα Ιωνία εξελίξεις: Μια Ελληνίδα 19 χρονών προσήχθη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής σχετικά με την υπόθεση της εγκατάλειψης του βρέφους στη Νέα Ιωνία. Οι έμπειροι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, έφτασαν στα ίχνη της μητέρας μέσα από υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Το μόλις επτά ημερών κοριτσάκι που βρέθηκε μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ σε είσοδο πολυκατοικίας ήταν τυλιγμένο με μια πετσέτα θαλάσσης και με το ειδικό μανταλάκι που βάζουν στον ομφάλιο λώρο όταν γεννιέται ένα παιδί στα νοσοκομεία, ακόμα πάνω στο κορμάκι του. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή πήραν καταθέσεις από τους γείτονες για να διαπιστώσουν αν κάποιος άκουσε ή είδε κάτι.

Η αναζήτηση πραγματοποιήθηκε στα δημόσια νοσοκομεία για μητέρες που γέννησαν πριν από επτά ημέρες. Στο μικροσκόπιο μπήκε και το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και του σούπερ μάρκετ που υπάρχει κοντά στην πολυκατοικία στην οποία αφέθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης το νεογέννητο κοριτσάκι. Μάλιστα στην κάμερα ασφαλείας καταγράφεται η νεαρή γυναίκα να φιλάει το βρέφος λίγο πριν το αφήσει στο καρότσι. Η νεαρή φέρεται να είπε «Ναι, εγώ το έκανα».  Η κοπέλα είναι υιοθετημένη και μένει με την γιαγιά της κοντά στην περιοχή που βρέθηκε το βρέφος. Έως τώρα δεν έχει προκύψει ο λόγος για τον οποίο προέβη σε αυτή την πράξη. Αυτή την ώρα καταθέτει στο τμήμα Ανηλίκων.

“Λύγισε” ο αστυνομικός όταν το είδε

Exit mobile version