Λιονέλ Μέσι: Ο Νεϊμάρ, το «σπίτι» του, ο Γκριεζμάν και ο Ρονάλντο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λιονέλ Μέσι: Ο Νεϊμάρ, το «σπίτι» του, ο Γκριεζμάν και ο Ρονάλντο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Λιονέλ Μέσι: Αιχμές προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα άφησε ο Λιονέλ Μέσι για το θέμα της επιστροφής του Νεϊμάρ στην καταλανική «Sport» - Ο Αργεντινός σταρ μίλησε ακόμη για το μέλλον του, τον Γκριεζμάν και τον Ρονάλντο

12.09.2019 | 12:30

Λιονέλ Μέσι: Η επιθυμία του Λιονέλ Μέσι για επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα ήταν δεδομένη εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Η διοίκηση υποτίθεται ότι το πάλευε όλο το καλοκαίρι προκειμένου να πείσει την Παρί Σεν Ζερμέν να μειώσει τις απαιτήσεις της για τον Βραζιλιάνο σταρ. Τελικά, το deal δεν προχώρησε και στο τέλος έμειναν όλοι με το παράπονο. Η Παρί γιατί έχει έναν παίκτη στο ρόστερ τον οποίο δεν μπορεί προς το παρόν τουλάχιστον να χρησιμοποιήσει, η Μπαρτσελόνα γιατί έμεινε με άδεια χέρια, ο ίδιος παίκτης διότι δεν θέλει να μείνει άλλο στο Παρίσι και ο φίλος του ο Μέσι επειδή περίμενε την επιστροφή του Νεϊμάρ για να μοιραστεί το βάρος των ευθυνών στο αγωνιστικό κομμάτι.

Στο φύλλο της Πέμπτης (12/09) η καταλανική «Sport» φιλοξενεί συνέντευξη του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, στην οποία αφήνει ξεκάθαρα αιχμές για τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Μπορεί στον τίτλο να αναφέρεται η διάθεση του να παραμείνει στην ομάδα, την οποία αποκαλεί σπίτι του, ωστόσο είναι ξεκάθαρη και η απογοήτευσή του για το θέμα της επιστροφής του Νεϊμάρ που δεν έγινε πραγματικότητα. Επίσης, στη συνέντευξη αναφέρει ότι θα του άρεσε να γευματίσει κάποια στιγμή με τον Ρονάλντο αλλά δεν είναι φίλοι. Και προφανώς δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ…

Οι αμφιβολίες για Νεϊμάρ

Όταν ο Μέσι ρωτήθηκε για την περίπτωση του Νεϊμάρ και το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε η επιθυμία και των δύο να ξαναγίνουν συμπαίκτες, η απάντησή του ήταν η εξής: «Θα ήθελα πολύ να επέστρεφε ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα. Ειλικρινά δεν ξέρω αν η ομάδα έκανε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει την επιστροφή του, αλλά είναι αλήθεια ότι η διαπραγμάτευση με την Παρί δεν είναι εύκολη. Σε αθλητικό επίπεδο ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Επίσης ο σύλλογος θα είχε κάνει ένα άλμα όσον αφορά το επίπεδο της εικόνας του και των χορηγών».

Βέβαια, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο ίδιος είχε απαιτήσει από τη διοίκηση να φέρει πίσω τον Νεϊμάρ, ο Μέσι είπε: «Ποτέ δεν ζήτησα την υπογραφή του Νεϊμάρ. Το μόνο που έκανα ήταν να πω την γνώμη μου. Δεν είμαι απογοητευμένος που δεν υπέγραψε, έχουμε μια θεαματική ομάδα, η οποία μπορεί να διεκδικήσει όλους τους τίτλους ακόμη και χωρίς εκείνον».

Όσο για την εξέλιξη της υπόθεσης φαίνεται ότι γνωρίζει μόνο τη μία πλευρά. «Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη με τη διοίκηση. Ξέρω ότι μίλησα με τον Νέι και μου είπε πώς έχουν τα πράγματα. Ήθελε απεγνωσμένα να γυρίσει πίσω. Θα ήθελα πολύ να είχε υπογράψει. Ξέρω ότι κάποιοι ήταν εναντίον του και είναι φυσιολογικό έπειτα από όσα είχαν συμβεί όταν έφυγε από την ομάδα».

Μέσι: «Δεν έχω βρεθεί στα αποδυτήρια με τον Γκριεζμάν»

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Αντουάν Γκριεζμάν ο Μέσι δεν φάνηκε πολύ ζεστός στην απάντησή του. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο κολλητός του, Λουίς Σουάρες, αγωνίζεται επίσης στην κορυφή της επίθεσης. «Είχαμε ελάχιστο χρόνο για να γνωριστούμε. Πήγαν στην περιοδεία του καλοκαιριού και όταν γύρισαν δεν ήμασταν στα ίδια αποδυτήρια, γιατί εγώ ήμουν τραυματίας, οπότε δεν βρεθήκαμε αρκετά. Θα έχουμε την ευκαιρία πάντως να μοιραστούμε αρκετά πράγματα» τόνισε ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα.

Το σπίτι του και ο Ρονάλντο

Στο εξώφυλλο της εφημερίδας πάντως ο τίτλος έχει να κάνει με το μέλλον του Μέσι στην καταλανική ομάδα. «Αυτό είναι το σπίτι μου και δεν θέλω να φύγω. Θέλω όμως να κερδίζω» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Όσο για τη σχέση του με τον Ρονάλντο, το ξεκαθάρισε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μπορεί να μην είμαστε φίλοι, γιατί δεν μοιραστήκαμε ποτέ τα ίδια αποδυτήρια, αλλά πάντα τον έβλεπα στα βραβεία και μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να δειπνήσουμε κάποια στιγμή και αν θα συναντηθούμε στην πορεία γιατί έχουμε μια διαφορετική ζωή, με άλλες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Αλλά προφανώς θα αποδεχόμουν την πρόσκληση».

Exit mobile version