Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πρώτη μέρα σχολείο: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θυμάται και γράφει για το bullying
LIFESTYLE

Πρώτη μέρα σχολείο: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θυμάται και γράφει για το bullying

Πρώτη μέρα σχολείο: Έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς είχαμε το πρωί της Τετάρτης. Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερη για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς η μοναχοκόρη του, Εύα, θα πάει φέτος Α’ Δημοτικού.

Πρώτη μέρα σχολείο: Μήνυμα κατά του bullying έστειλε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο ηθοποιός ανήρτησε φωτογραφία με την κόρη του Εύα, η οποία φέτος θα πάει Α’ Δημοτική και έδωσε μια συμβουλή στα παιδιά. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με την Κατερίνα Γερονικολού. Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, ενώ παράλληλα έκανε δημόσια έκκληση με σκοπό να σταματήσει το bullying.

«Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού! Περνάνε τα χρόνια. Πώς γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια; μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον η να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω! Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του μπουλινγκ! Εγώ δεν ήμουν θύμα, δεν ήμουν θύτης, ήμουν η χειρότερη κατηγορία, αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε! Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα σοσιαλ, θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπουλινγκ στο σχολείο, να επέμβουν, να μιλήσουν στην δασκάλα τους ,στον καθηγητή τους, σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο, αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα. Ώρα να σταματήσει! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας», έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

View this post on Instagram

Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού !!!! Περνάνε τα χρόνια 🙂 πως γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια ?μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον η να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω !!! Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του μπουλινγκ ! Εγώ δεν ήμουν θύμα δεν ήμουν θύτης ήμουν η χειρότερη κατηγορία ,αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε !!! Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα σοσιαλ θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπουλινγκ στο σχολείο να επέμβουν να μιλήσουν στην δασκάλα τους ,στον καθηγητή τους ,σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα ώρα να σταματήσει !!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας !!!!!!#stopbullying #friendshipgoals #future

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις