Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηλιούπολη πυροβολισμοί: Κοντά σε σχολείο βρέθηκε ο κάλυκας
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη πυροβολισμοί: Κοντά σε σχολείο βρέθηκε ο κάλυκας

Ηλιούπολη πυροβολισμοί: Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όμως οι εμπλεκόμενοι είχαν ήδη αποχωρήσει.

Ηλιούπολη πυροβολισμοί: Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Ηλιούπολη για πυροβολισμούς καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στις  5:40 άγνωστος, πιθανότατα κάτοικος της περιοχής, τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι άκουσε να πέφτουν πυροβολισμοί στη συμβολή των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και λεωφόρου Ειρήνης. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όμως οι εμπλεκόμενοι είχαν ήδη αποχωρήσει.

Από την επιτόπια έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν κάλυκα από σφαίρα πυροβόλου όπλου, ο οποίος θα σταλεί για για βαλλιστικό έλεγχο. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν τους δρόμους της γύρω περιοχής. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί περαιτέρω ευρήματα, ενώ οι έρευνες για το περίεργο περιστατικό είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ηλιούπολη πυροβολισμοί: Εμπλέκονται ένα όχημα και μια μοτοσυκλέτα

Σημειώνεται ότι πολίτης ανέφερε σε αστυνομικούς ότι την ώρα των πυροβολισμών είδε κάποια άτομα να φεύγουν από το σημείο όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Γίνεται λόγος ότι εμπλέκονται τουλάχιστον ένα όχημα και μια μοτοσυκλέτα, χωρίς όμως να είναι γνωστό τι μεσολάβησε. Ο κόσμος της γύρω περιοχής είναι ανάστατος, καθώς το περιστατικό συνέβη δίπλα στο 1ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αφού ήταν ώρα που δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος.

Η είδηση όπως παρουσιάστηκε στο Open Tv

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις