Σαμαράς Novartis: Κατονόμασε κι ενόρκως τον “Ρασπούτιν”, “μπλέκει” και τον Τσίπρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς Novartis: Κατονόμασε κι ενόρκως τον “Ρασπούτιν”, “μπλέκει” και τον Τσίπρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σαμαράς Novartis: Τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο κατονόμασε και ενόρκως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ως τον περιβόητο Ρασπούτιν που παρεμβαίνει στην έρευνα για τις μίζες της Novartis.

10.09.2019 | 15:06

Σαμαράς Novartis: Στην Βουλή όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθεί και πάλι η υπόθεση της Novartis, καθώς ο πρώην πρωθυπουργούς Αντώνης Σαμαράς κατά την κατάθεσή του στους αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατονόμασε πολιτικά πρόσωπα, όπως είναι ο τέως Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Ο κ. Σαμαράς παρέμεινε περίπου 45 λεπτά στο γραφείο των εισαγγελέων του Αρείου Πάγου και κατέθεσε υπόμνημα 32 σελίδων με νέα στοιχεία και ισχυρισμούς, πλέον των όσων έχει αναφέρει στην μηνυτήρια αναφορά.

Κατά την έξοδο του από το δικαστικό μέγαρο ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Ό,τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία, το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Όλα θα έρθουν στο φως». Σε ερώτηση δημοσιογράφου «αν αποκαλύψατε τον “Ρασπούτιν”», ο κ. Σαμαράς απάντησε «τον έχω αποκαλύψει από καιρό και προφανώς το έκανα και σήμερα». Ο πρώην πρωθυπουργός, που είχε με οργή αντιδράσει στην ενοχοποίηση του, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε νέα στοιχεία απαντώντας σε ένα προς ένα στα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί,  ενώ αναφέρθηκε σε ονόματα πολιτικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα οποία κατήγγειλε ως ενορχηστρωτές της υπόθεσης την οποία αποκάλεσε «σκευωρία». Ο κ.Ζαχαρής μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων του Ευάγγελου Βενιζέλου και του εισαγγελέα Αγγελή, θα αποφασίσει για την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή.

Σαμαράς Novartis: Οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού μετά την κατάθεση

Exit mobile version