Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τατιάνα Στεφανίδου εκπομπή: Στον ΣΚΑΙ, με μια πολύ μεγάλη αλλαγή (vid)
LIFESTYLE

Τατιάνα Στεφανίδου εκπομπή: Στον ΣΚΑΙ, με μια πολύ μεγάλη αλλαγή (vid)

Τατιάνα Στεφανίδου εκπομπή: Η Τατιάνα Στεφανόδου και το "Μαζί σου" επανέρχονται, μετά από το διάλειμμα του καλοκαιριού.

Τατιάνα Στεφανίδου εκπομπή: Λίγες ημέρες έμειναν μόνο για να βγει και πάλι στον αέρα η εκπομπή, «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου.  Η εκπομπή της θα αλλάξει ώρα και πλέον δεν θα προβάλλεται στην πρωινή, αλλά στην μεσημεριανή ζώνη, ενώ αντί για τις καθημερινές, θα την βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο. Πρόσφατα, μάλιστα, κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν, με την παρουσιάστρια να το δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους. Ο φωτογραφικός φακός του Yupiii εντόπισε το ζευγάρι μαζί με την κόρη τους, Λυδία να κάνουν τις τελευταίες βόλτες τους στην Πάρο, λίγο πριν την επιστροφή τους στην Αθήνα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τατιάνα Στεφανίδου: Με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τη Λυδία στην Πάρο

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε το τρέιλερ για τη νέα σεζόν της εκπομπής, γράφοντας: «Μαζί σου» κάθε Σαββατοκύριακο 3-5.15 στον ΣΚΑΙ! 

https://www.instagram.com/p/B2M7KZKCDeJ/?utm_source=ig_embed

Νίκος Ευαγγελάτος: Μια ανάσα από το One

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η επίσημη ανακοίνωση για την «μεταγραφή» του Νίκου Ευαγγελάτου στο One Channel. O έμπειρος δημοσιογράφος ξεναγήθηκε από τον γενικό διευθυντή του One, Σταμάτη Μαλέλη, στις εγκαταστάσεις του σταθμού και είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά για τη νέα σεζόν.

Το One του Βαγγέλη Μαρινάκη, αρχές Οκτώβρη θα είναι στον αέρα πανελλαδικά καθώς μέχρι στιγμής το βλέπουμε από το Youtube και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και Cosmote. Στόχος για το νέο κανάλι είναι να μπει δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση, με έμφαση στην ενημέρωση του τηλεθεατή και με αξιόλογες παραγωγές.

Παρότι φέρεται να είχε πρόταση για συνεργασία με την ΕΡΤ ο Νίκος Ευαγγελάτος επέλεξε τελικά το κανάλι του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, η πολύχρονη φιλία που διατηρεί με τον Σταμάτη Μαλέλη και το γεγονός πως θα πάρει μαζί του την ομάδα των στενών συνεργατών του από τα sites του, ήταν οι λόγοι που δέχθηκε την πρόταση. Όσο για το πόστο που θα αναλάβει ο Νίκος Ευαγγελάτος στο One, αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις