Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λο Σέλσο Τότεναμ: Μεγάλο “χτύπημα”, χάνει Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λο Σέλσο Τότεναμ: Μεγάλο “χτύπημα”, χάνει Ολυμπιακό

Λο Σέλσο Τότεναμ: Ισχυρό πλήγμα δέχεται η Τότεναμ ενόψει των επικείμενων υποχρεώσεών της σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Λο Σέλσο Τότεναμ: Εκτός ο Λο Σέλσο, μεγάλο το πλήγμα στην Τότεναμ. Η Αργεντινή ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Χιλή, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η «αλμπισελέστε» αγωνίστηκε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, με τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα να παίρνει ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, όμως τα νέα δεν είναι καλά. Ο Λο Σέλσο τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης περίπου οκτώ εβδομάδες.

Ο άσος της Τότεναμ, αποχώρησε στο 53′ λόγω προβλήματος τραυματισμού, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα σκληρά μαρκαρίσματα. «Δράστης», ο Τσάρλες Αράνγκις, με τον μέσο της Λεβερκούζεν να αφήνει εκτός τον 23χρονο από το φιλικό της «αλμπισελέστε» με το Μεξικό τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/9, 05:00) στο Τέξας.

Ο ίδιος είχε δηλώσει μετά τη λήξη του ματς σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά θα πρέπει να το κοιτάξουμε»…

Τελικά, ήταν

Ο Αργεντινός εγκατέλειψε την αποστολή της εθνικής του ομάδας κι επιστρέφει στο Λονδίνο, για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ. Στην ενημέρωση που δόθηκε από την αγγλική ομάδα, αναφέρεται πως ο Λο Σέλσο θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Σύμφωνα με τους Σπερς, το νέο απόκτημα του συλλόγου θα μείνει περίπου οκτώ εβδομάδες εκτός δράσης. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο Λο Σέλσο δεν θα αγωνιστεί και στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό. Η επιστροφή του στη δράση αναμένεται αρχές Νοεμβρίου.

Ο 23χρονος θα χάσει πολλά από τα προσεχή παιχνίδια των Spurs, αρχής γενομένης με αυτό του Σαββάτου (14/09) κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις