Ορλάντο Μπλουμ: “Το μόριό μου δεν είναι τόσο μεγάλο”

LIFESTYLE

Ορλάντο Μπλουμ: “Το μόριό μου δεν είναι τόσο μεγάλο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ορλάντο Μπλουμ: Ο βρετανός ηθοποιός είχε προκαλέσει σάλο το 2016 όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον έδειχναν γυμνό να κάνει κουπί σε μια σανίδα στην Σαρδηνία με την τότε σύντροφό του και νυν αρραβωνιαστικιά του, Κέιτι Πέρι.

09.09.2019 | 14:22

Ορλάντο Μπλουμ: Ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα όσον αφορά το… μόριό του. Ο Μπλουμ χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις για τον ανδρισμό του και συγκεκριμένα τα γεννητικά του όργανα, θέλοντας να ενημερώσει το γυναικείο κοινό πως δεν είναι και τόσο πλούσια όσο φαντάζεται κανείς.

Ο βρετανός ηθοποιός είχε προκαλέσει σάλο το 2016 όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον έδειχναν γυμνό να κάνει κουπί σε μια σανίδα στην Σαρδηνία με την τότε σύντροφό του και νυν αρραβωνιαστικιά του, Κέιτι Πέρι. Την φωτογραφία είχε μάλιστα, δημοσιεύσει η New York Daily News, φροντίζοντας να βάλει «μαύρο» επάνω στο επίμαχο σημείο, αλλά «ξεχνώντας» να καλύψει και την σκιά, με αποτέλεσμα να γίνει viral και όλοι να σχολιάζουν τα «πλούσια ελέη» του Ορλάντο Μπλουμ.

Φαίνεται όμως, πως ο ηθοποιός θέλει επιτέλους να βάλει τα πράγματα σε τάξη και να αποκαλύψει την αλήθεια. Εμφανιζόμενος στο «The Howard Stern Show» την περασμένη Τετάρτη, ο Ορλάντο Μπλουμ δήλωσε πως δεν είχε «ιδέα» ότι υπήρχαν παπαράτσι εκεί γύρω και πως όλο αυτό το σκηνικό ήταν ένα «αστείο». «Αυτό συνέβη πριν από μερικά χρόνια» είπε ο ηθοποιός στον παρουσιαστή. «Είμαι σε αρμονία με την φύση». O Στερν τον συνεχάρη λέγοντας: «Αν είχα ένα μόριο τόσο ωραίο όσο το δικό σου, θα έκανα κι εγώ κουπί επάνω σε σανίδες συνέχεια. Είναι πολύ καλό για σένα που είσαι τόσο όμορφος και έχεις ένα τέτοιο όργανο. Είσαι πραγματικά ευλογημένος».

Ωστόσο, ο Ορλάντο Μπλουμ είπε πως δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου όταν έμαθε πως οι γυμνές φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου. «Μόλις το έμαθα, δεν μπορούσα να το πιστέψω» δήλωσε και πρόσθεσε πως έμαθε ότι οι φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει από τον εκδότη του. «Πρώτα είναι οι φωτογραφίες με κρυμμένο το όργανο, και κάνεις κάποια αστεία του τύπου: ‘Ωραία, ελπίζω τουλάχιστον να είναι αρκετά μεγάλο το μαύρο για να το καλύψεις’. Και μετά συνειδητοποιείς πως κάποιος μπορεί να βγάλει το μαύρο πλαίσιο γιατί θα του δώσουν πολλά λεφτά. Είναι τριπλός ο πονοκέφαλος: φωτογραφίες, μαύρο κουτί και η αφαίρεσή του».

Ορλάντο Μπλουμ: Οι δηλώσεις στη Sun

Ακόμα, σύμφωνα με την Sun, ο Μπλουμ θέλοντας να το κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο, δήλωσε στην αγγλική εφημερίδα:  «Δεν είναι πραγματικά τόσο μεγάλο. Τα πράγματα μεγεθύνονται όταν οι φωτογραφικές κάμερες έχουν μεγάλο οπτικό φακό. Είναι μια οπτική ψευδαίσθηση».

Exit mobile version