alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και απιστία: Οι 4 “πρωταθλητές” – Βαριούνται αφόρητα τη… φασολάδα
PLUS

Ζώδια και απιστία: Οι 4 “πρωταθλητές” – Βαριούνται αφόρητα τη… φασολάδα

Ζώδια και απιστία: Αν είσαι "καλό παιδί" και θες σοβαρή σχέση, μείνε μακριά από αυτά τα ζώδια.

Ζώδια και απιστία: Η απιστία είναι δυστυχώς μάστιγα. Συμβαίνει πολύ πιο συχνά από όσο πιστεύουμε, με άλλους να το συγχωρούν, άλλους να παίρνουν και διαζύγιο. Το θέμα είναι, πως δύσκολα το μαθαίνεις. Ακόμα πιο δύσκολο είναι το να μάθεις να εμπιστεύεσαι ξανά τους ανθρώπους. Είναι λογικό να αναρωτιέσαι τι οδήγησε τον άλλο να σε απαντήσει για να μπορέσεις να αποφύγεις να βρεθείς ξανά σε μια ίδια κατάσταση στο μέλλον. Φυσικά, δεν υπάρχει απάντηση.

Ωστόσο, μια μικρή βοήθεια έρχεται από την αστρολογία, καθώς για μερικά ζώδια έχει βγει η φήμη πως δεν είναι πιστά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πώς όλοι όσοι έχουν γεννηθεί υπό τον αστερισμό τους θα απιστήσουν, αλλά καλό είναι να τα έχουμε υπ’ όψιν μας. Σύμφωνα λοιπόν με τους αστρολόγους, τα πιο άπιστα ζώδια είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Σκορπιοί και οι Τοξότες.

Ζώδια και απιστία: Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά

1. Κριός

Ο πλανήτης που κυβερνά τον Κριό είναι ο Άρης. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της επιθετικότητας και της σεξουαλικότητας. Ο Κριός είναι το ζώδιο που μπορεί να απατήσει, χωρίς να το σκεφτεί και πολύ. Οι παρορμήσεις και οι επιθυμίες του μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην κρίση του. Επίσης, ο Κριός βαριέται εύκολα, και μόλις νιώσει ότι πλήττει στη σχέση του θα βγει στο κυνήγι για να βρει αυτόν/αυτήν που θα του τραβήξει την προσοχή. Όταν έρθει η στιγμή να κρύψουν την παράνομη σχέση τους, οι Κριοί θα το προσπαθήσουν αλλά θα δυσκολευτούν, καθώς είναι βιαστικοί, κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει σε λάθη. Όταν όμως τους «πιάσουν» τότε θα είναι ευθείς και θα το παραδεχτούν χωρίς μισόλογα.

2. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, σαν εγκεφαλικό ζώδιο που είναι, χρειάζονται ψυχική διέγερση και ενθουσιασμό για να παραμείνουν αφοσιωμένοι στον σύντροφό τους. Πριν δώσουν τέλος στη σχέση τους, θα ψάξουν να βρουν κάποιον που να μπορεί να ικανοποιήσει τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις διανοητικές πτυχές των επιθυμιών τους. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να σημαίνει το να έχει πολλές σχέσεις ταυτόχρονα. Οι Δίδυμοι πιστεύουν ότι δεν μπορεί ένα μόνο άτομο να καλύψει τις ανάγκες τους. Όταν όμως το βρουν, είναι είναι πιστοί 100%. Θέλουν έναν σύντροφο που να είναι δραστήριος, με πολλά ενδιαφέρονται, που να μπορεί να συμβαδίσει με όλες τις διαφορετικές ιδέες του.

3. Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γενικά πιστός, αλλά όχι και φανατικά.  Το μυστήριο και το να κρατά μυστικά είναι στη φύση του. Πίσω από την απιστία του, υπάρχει συχνά ένας βαθύτερος λόγος. Κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο οποίος είναι ο πλανήτης του μυστήριου. Έτσι, όταν πρόκειται να κρύψει μια παράνομη σχέση, ο Σκορπιός είναι… εξπέρ. Θα καλύψει με επιμέλεια τα ίχνη της απάτης του και θα αφήσει να βγουν στην επιφάνεια μόνο ό,τι θέλει αυτός. Επίσης, σαν εκδικητικό ζώδιο που είναι, μπορεί να χρησιμοποιήσει την απιστία ως… αντίποινα αν ανακαλύψει ότι ο σύντροφός του έχει πάει με άλλον. Τέλος, μην ξεχνάμε ότι το το σεξ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για αυτόν και αν δεν ικανοποιείται σε αυτόν τον τομέα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απιστήσει.

4. Τοξότης

Ένα άλλο ζώδιο που δεν φημίζεται για την πίστη του, είναι ο Τοξότης. Αυτό το ζώδιο είναι ακριβώς απέναντι από τον Δίδυμο και έτσι μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Ο Τοξότης, όπως και ο Δίδυμος, μπορεί επίσης να βαρεθεί εύκολα και χρειάζεται έναν σύντροφο με μεγάλη εμπειρία ζωής και πολλά ενδιαφέροντα. Εάν ο Τοξότης σας απατήσει, είναι πιο πιθανό να το παραδεχτεί απευθείας, στο πρόσωπό σας με λίγη ή καθόλου ντροπή και να συνεχίσει να το κάνει. Ως παιδί της φωτιάς και της περιπέτειας, απολαμβάνει το σεξ και μισεί κάθε είδους δέσμευση. Λατρεύει το φλερτ, επιζητεί συχνά την επιβεβαίωση και γι’ αυτό και δεν μπορεί να μείνει με τον ίδιο σύντροφο για μεγάλο χρονικό διάστημα.