Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαλλιά: Η εντυπωσιακή αλλαγή – Πόσταρε φωτο στο Instagram
LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαλλιά: Η εντυπωσιακή αλλαγή – Πόσταρε φωτο στο Instagram

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαλλιά: Μια αλλαγή για τη νέα σεζόν που έρχεται φαίνεται πως ήθελε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της κούρεμα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαλλιά: Με νέο look υποδέχεται το φθινόπωρο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ, στον οποίο αναδείχθηκε μεγάλος νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, συζητήθηκε ιδιαίτερα, τόσο για τον χαρακτήρα της, όσο και για την εμφάνισή της.

Η αθλητικογράφος, που πέρασε τις διακοπές της στην Κρήτη με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά καστανά μαλλιά της, με τα οποία τη γνωρίσαμε, καθώς επέλεξε να γίνει κατάξανθη ενώ έκοψε τα μακριά της μαλλιά σε ένα κομψό καρέ που της πάει πολύ. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί το ανανεωμένο look της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0LgoZcof9l/

https://www.instagram.com/p/B1V_hNlILGW/

https://www.instagram.com/p/B1olildoaQC/

Οι υπέροχες διακοπές

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Κρήτη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αφού απόλαυσε τα νερά της Μήλου, την πανέμορφη Κεφαλονιά και την καταπράσινη Σκόπελο. Από τις 7 Ιουλίου, όταν μας αποχαιρέτισε τηλεοπτικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επισκέφτηκε επίσης τον Βόλο και την γραφική Αίγινα.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, την Πέμπτη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίνει ένα φιλί όλο νόημα στο μάγουλο του Κωνσταντίνου Βασάλου και γράφει: «Εγώ κι εσύ». Το τρυφερό ενσταντανέ ελήφθη σε κάποια παραλία των Χανίων στην Κρήτη.

Στον… βυθό η Βαλαβάνη

Το ζευγάρι απόλαυσε τα νερά στην παραλία Φαλάσαρνα, κοντά στην Κίσαμο στη δυτική Κρήτη, στο νομό Χανίων με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αναρτά βίντεο στο Instastory την ώρα που βουτά στα κρυστάλλινα νερά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις