Φωτιά τώρα Κάρυστος: Συνεχίζει να καίει η φωτιά, σε δύσβατη περιοχή το μέτωπο

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά τώρα Κάρυστος: Συνεχίζει να καίει η φωτιά, σε δύσβατη περιοχή το μέτωπο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φωτιά τώρα Κάρυστος: Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, η φωτιά είναι κοντά στις ανεμογεννήτριες, σε δύσβατο σημείο, γεγονός που δυσκολεύει τις προσπάθειες κατάσβεσης.

06.09.2019 | 08:38

Φωτιά τώρα Κάρυστος: Πυρκαγιά ξέσπασε στις 2.00 περίπου τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή Βατήσι της Καρύστου Ευβοίας. Το μέτωπο καίει χαμηλή βλάστηση σε βραχώδη περιοχή και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, η φωτιά είναι κοντά στις ανεμογεννήτριες, σε δύσβατο σημείο, γεγονός που δυσκολεύει τις προσπάθειες κατάσβεσης. Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με ενισχύσεις από Χαλκίδα, Αλιβέρι και Κύμη, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος.

Στη διάρκεια της νύχτας, η πυροσβεστική αύξησε τις δυνάμεις της, καθώς το μέτωπο επεκτάθηκε, με συνέπεια να επιχειρούν συνολικά στην επιχείρηση 23 οχήματα και 54 πυροσβέστες.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 54 πυροσβέστες με 23 οχήματα. Μέσα στην ημέρα, αναμένεται να συμβάλλουν στην προσπάθεια και εναέρια μέσα.

Οι επεμβάσεις της Πυροσβεστικής το τελευταίο 24ωρο

Κατά το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει πλήθος περιστατικών. Συγκεκριμένα, χορήγησε τη βοήθειά της σε 94 αστικές πυρκαγιές,  50 δασικές πυρκαγιές και 58 παροχές βοηθείας.

Exit mobile version