Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

22

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Yahoo Mail: Επανήλθε έξι ώρες μετά το yahoo.gr – Εφικτή η πρόσβαση στα e-mail
PLUS

Yahoo Mail: Επανήλθε έξι ώρες μετά το yahoo.gr – Εφικτή η πρόσβαση στα e-mail

Yahoo Mail: "This site can't be reached. www.yahoo.com's server IP address could not be found" είναι το μήνυμα που εμφανίστηκε σε πολλούς ανά τον κόσμο χρήστες.

Yahoo Mail: Περίπου έξι ώρες, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα δεν μπορούσαν να συνδεθούν με το email τους οι χρήστες του Yahoo. Το πρόβλημα στους σέρβερς της εταιρίας ήταν παγκόσμιο και επηρέασε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, που δεν είχαν πρόσβαση ούτε στο mail αλλά ούτε και σε άλλες υπηρεσίες του yahoo.com. Σημειώνεται πως η Yahoo, ανήκει στην Verizon Communications Inc.

Τελικά, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα η εταιρία ανακοίνωσε μέσω Twitter πως «οι περισσότερες υπηρεσίες της έχουν επανέλθει» και πως το πρόβλημα ήταν «τεχνικό», χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες. Η εταιρεία Yahoo ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόσβασης των χρηστών σε κάποιες υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του Yahoo Mail, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος), σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες. Tέσσερις ώρες αργότερα, η εταιρία ακόμα δεν είχε ανακοινώσει τι συμβαίνει, παρά μόνο ότι το δυναμικό της «εργάζεται για την συντομότερη αποκατάσταση του ζητήματος».

Yahoo Mail: Το μήνυμα της εταιρείας

«Μπορεί να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποιες από τις υπηρεσίας μας, συμπεριλαμβανομένου του email. Η πρώτη προτεραιότητά μας αυτήν τη στιγμή είναι να το διορθώσουμε» το πρόβλημα, αναφερόταν στην ανακοίνωση της Yahoo Customer Care, υπηρεσίας πελατών της εταιρείας, σε μήνυμά της στο Twitter.

Στο μήνυμά της αυτό δεν διευκρίνιζε τον αριθμό των χρηστών που επηρεάστηκαν από το πρόβλημα πρόσβασης ούτε την αιτία που το προκάλεσε.

Στο ίδιο μήνυμα η Yahoo ανέφερε πως «ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε ορισμένες από τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένου του email. Βασική μας προτεραιότητα να λύσουμε τα προβλήματα αυτά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις