Τράγκας Μύκονος: Βουτιές στην κοσμική Ψαρού με τη σύζυγό του (vid)

LIFESTYLE

Τράγκας Μύκονος: Βουτιές στην κοσμική Ψαρού με τη σύζυγό του (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τράγκας Μύκονος: Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ψαρού συντροφιά με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά.

05.09.2019 | 09:52

Τράγκας Μύκονος: Μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, είπε να περάσει μερικές ημέρες ο Γιώργος Τράγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος ταξίδεψε μέχρι την αγαπημένη του Μύκονο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ψαρού συντροφιά με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά και ένα φιλικό ζευγάρι. Γιώργος Τράγκας και Μαρία Καρρά ανανέωσαν πριν μερικούς μήνες τους όρκους τους σε μια πρωτότυπη τελετή στο Las Vegas, με παπά… τον Elvis Prisley.

Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε πως θα πάει να κάνει… μικροεπεμβάσεις. “Τώρα σκέπτομαι να πάω να κάψω την φωτογύρανση, τους λεκέδες μου. Θέλω να βγάλω κάτι ελιές και θα πάω μάλλον στον Κουτσόγιωργα. Θα κάνω λέιζερ όπως ένας συνάδελφός- αδελφός μου ο οποίος ήταν πάμπουρο και τον είδα να λάμπει. Είδα ένα πρόσωπο για Χόλλυγκουντ. Αρχίζω να το σκέπτομαι γιατί τραβώ πλισέ στο λαιμό. Έχω και μία νέα γυναίκα που υπεραγαπώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: 

“Στα 50 μου, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω” – Ο Τράγκας έγινε γαμπρός για… 3η φορά (vid)

Exit mobile version