Γιώργος Τράγκας: Γάμος για τρίτη φορά, στο Λας Βέγκας – Το ιδιαίτερο παρανυφάκι (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: Γάμος για τρίτη φορά, στο Λας Βέγκας – Το ιδιαίτερο παρανυφάκι (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γιώργος Τράγκας: Με παπά έναν μίμο του Έλβις ΠρίσλεΪ, ο Γιώργος Τράγκας ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του με την σύζυγό του Μαρία Καρά και τον σκύλο τους αγκαλιά που έπαιζε τον ρόλο του παρανύμφου.

31.07.2019 | 16:55

Γιώργος Τράγκας: Γενέθλια είχε χτες ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους του στο YouTube ένα βίντεο από τον γάμο του στο Λας Βέγκας, τον περασμένο Απρίλιο. «Οι άνθρωποι στα 50 λίγο τρελαίνονται, θέλουν να ξαναγίνουν νέοι» αναφέρει σε ένα σύντομο μήνυμά του ο Γιώργος Τράγκας πριν ξεκινήσει το βίντεο από την ανανέωση των όρκων του γάμου του με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Δαμάσκος, επιχειρηματίας της ομογένειας από το Λος Άντζελες και η σύζυγος του.

Όσο για το «παρανυφάκι», δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο σκύλο του 70χρονου πλέον Γιώργου Τράγκα, τον Αστερίξ. «Αυθεντικός, αυθεντικότερος είναι ο Αστερίξ, ο σκύλος μου. Το καλύτερο παρανυφάκι που βρέθηκε ποτέ» σχολιάζει ο δημοσιογράφος στο βίντεο που ανάρτησε.

Γιώργος Τράγκας: Ο τρίτος του γάμος με… την ίδια σύζυγο

«Αποφάσισα την ανανέωση όρκων στο Λας Βέγκας με τη Μαρία Καρρά, τη γυναίκα που έχω παντρευτεί ήδη δύο φορές» σημειώνει ο Γιώργος Τράγκας που εξηγεί πως το ζευγάρι έχει παντρευτεί στην Αθήνα, τόσο με πολιτικό, όσο όμως και με θρησκευτικό γάμο. Όπως μάλιστα σημειώνει κάτω από το βίντεο, ο Γιώργος Τράγκας, την τελετή παρακολούθησαν τον περασμένο Απρίλιο σε Live Streaming οι συγγενείς του ζευγαριού στην Ελλάδα. «Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό… Άγρα της Έδεσσας, που μένει η πεθερά μου» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

«Δεν θέλω από σας πικρόχολα σχόλια, γιατί στα 50 μου έχω δικαίωμα να κάνω ότι θέλω. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας» είπε ο Γιώργος Τράγκας, ζητώντας από τους χρήστες να μην είναι επικριτικοί μαζί του. «Όσοι είστε νεότεροι από εμένα και έρθετε ως εδώ θα καταλάβετε γιατί το έκανα στο Λας Βέγκας» σχολίασε επιπλέον ο δημοσιογράφος.

Γιώργος Τράγκας: Όταν έγινε εξώφυλλο στην Bild

Ο Γιώργος Τράγκας γεννήθηκε στο Μεταξουργείο, όπου και μεγάλωσε. Σε πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε να δημοσιογραφεί στην εφημερίδα «Βραδυνή», στην οποία και εργάστηκε για πάρα πολλά χρόνια. Εκτός από δημοσιογράφος, στο χώρο του Τύπου έχει διατελέσει και εκδότης (με την εφημερίδα «Χώρα» και το περιοδικό «Crash», μεταξύ άλλων).

Στην τηλεόραση, παρουσίαζε, τη δεκαετία του 1990, το σόου «Viva» στον σταθμό του ΑΝΤ1. Σήμερα παρουσιάζει πολιτικές εκπομπές στο EXTRA 3. Συμμετείχε επίσης σε κεντρικά δελτία ειδήσεων διάφορων τηλεοπτικών σταθμών (κυρίως του πρώην Alter), ως πολιτικός σχολιαστής. Στο ραδιόφωνο, διατηρεί εκπομπή στον σταθμό Real FM.

Τράγκας: Ο Ζιάγκας και το άγριο ξύλο

Ο Τράγκας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από ένα περιστατικό που συνέβη το 1988, όταν ήταν ανταποκριτής του «Ελεύθερου Τύπου» στο Χέρφιλντ του Λονδίνου, όπου τότε νοσηλευόταν ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο Τράγκας στις ανταποκρίσεις του παρουσίαζε την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού ως πολύ χειρότερη σε σχέση με τα επίσημα ιατρικά ανακοινωθέντα του νοσοκομείου και τους ανταποκριτές των υπόλοιπων εφημερίδων. Επίσης σχολίαζε δηκτικά την ερωτική σχέση του πρωθυπουργού με την τότε νεαρή αεροσυνοδό Δήμητρα Λιάνη. Αυτό εκνεύρισε πάρα πολύ το περιβάλλον του πρωθυπουργού, με αποτέλεσμα ο ιδιαίτερος γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου, Μιχάλης Ζιάγκας, αρχικά να ξυλοκοπήσει με γροθιές τον Τράγκα μέσα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να τον κυνηγήσει στους κήπους του νοσοκομείου χτυπώντας τον άσχημα με κλωτσιές και χαστούκια.

Το γεγονός ότι ένας κεντροδεξιός, εύπορος δημοσιογράφος, βρίζει τη Μέρκελ και παριστάνει ότι είναι αντιμνημονιακός κέντρισε το ενδιαφέρον των ξένων δημοσιογράφων και ο Γιώργος Τράγκας έγινε πρωτοσέλιδο στην «κίτρινη» Bild, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα. Εκεί ο Γιώργος Τράγκας υποστηρίζει: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την Άνγκελα Μέρκελ. Συμπεριφέρεται σαν δεύτερος Χίτλερ, με μεθόδους δικτάτορα. Εμείς οι Έλληνες να γίνουμε μικροί και η Γερμανία να μεγαλώνει» δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας, Πολ Ρονζχάιμερ, ο οποίος πήρε την συνέντευξη, επισημαίνει ότι «ο κ. Τράγκας θυμώνει όταν μιλά για την καγκελάριο. Την χαρακτηρίζει ένα κρύο πρόσωπο, μια γυναίκα χωρίς συναισθήματα. Οι άνθρωποι υποφέρουν, δεν έχουν τίποτα να φάνε, τα φάρμακα λείπουν. Δεν μπορεί να χειροτερεύει η κατάσταση. Και ως εκ τούτου πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτούς, Μέρκελ…»…

Exit mobile version