Ιαπωνία σύγκρουση τρένου: Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες

ΚΟΣΜΟΣ

Ιαπωνία σύγκρουση τρένου: Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ιαπωνία σύγκρουση τρένου: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό στην πόλη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 35 άνθρωποι όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιες αρχές.

05.09.2019 | 10:51

Ιαπωνία σύγκρουση τρένου: Σφοδρή σύγκρουση τρένου εξπρές  που συνέδεε το Τόκιο με τη Γιοκοχάμα και φορτηγό σημειώθηκε ανάμεσα στους σταθμούς Καναγκάουα-Σινμάτσι και Νακακίντο τα ξημερώματα σε ισόπεδη διάβαση στην μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας. Αποτέλεσμα, να τραυματιστούν 35 άνθρωποι, εκ των οποίων ένας λίγη ώρα μετά κατέληξε στο νοσοκομείο όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Όπως  έγινε γνωστό ο οδηγός του φορτηγού που είχε εγκλωβιστεί κάτω από τις λαμαρίνες και που είχε τραυματιστεί σοβαρά, έχασε την μάχη με την ζωή. «Συνολικά, τραυματίστηκαν 35 άνθρωποι, εκ των οποίων ένας βαριά. Μάλιστα ο τελευταίος τραυματίας, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του κλιμακίου αντιμετώπισης της κρίσης που συγκροτήθηκε στη Γιοκοχάμα, ο Ρίο Ναγκακούρα βρίσκεται σε κατάσταση «καρδιοαναπνευστικής ανακοπής».

Ιαπωνία σύγκρουση τρένου: Άγνωστες συνθήκες του ατυχήματος

Προς το παρόν, και σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες του ατυχήματος. Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα των αρχών, το φορτηγό ενδέχεται να είχε κολλήσει στη διασταύρωση, όταν ετοιμαζόταν να τη διασχίσει η αμαξοστοιχία ενώ θα γίνουν περαιτέρω έρευνες για τα αίτια. Σε πλάνα από ελικόπτερο του ιαπωνικού δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου NHK ήταν ορατοί πυροσβέστες και αστυνομικοί καθώς επιχειρούσαν επιτόπου.

«Ο ήχος των παραθύρων που έσπασαν ήταν απίστευτος», είπε επιβάτης στο τηλεοπτικό δίκτυο. «Πριν καταλάβω τι συνέβαινε, το βαγόνι είχε διαλυθεί», πρόσθεσε.

Exit mobile version