Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κρίστοφ Μέτσελντερ – παιδική πορνογραφία: Σκάνδαλο για τον πρώην Γερμανό ποδοσφαιριστή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίστοφ Μέτσελντερ – παιδική πορνογραφία: Σκάνδαλο για τον πρώην Γερμανό ποδοσφαιριστή

Κρίστοφ Μέτσελντερ - παιδική πορνογραφία: Ο πρώην διεθνής Γερμανός, Κρίστοφ Μέτσελντερ ερευνάται για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού, έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του.

Κρίστοφ Μέτσελντερ – παιδική πορνογραφία: Μεγάλο σκάνδαλο για τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Κρίστοφ Μέτσελντερ, έχει ξεσπάσει στη Γερμανία. Ο άλλοτε παίκτης των Ντόρτμουντ, Σάλκε και Ρεάλ Μαδρίτης, που αγωνίστηκε 47 φορές με το εθνόσημο, είναι ύποπτος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Αυτό ανακοίνωσε η αστυνομία του Αμβούργου, καθώς άνοιξε φάκελο και ερευνά σχετικά την υπόθεση. Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η Bild.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύντροφός του 38χρονου πλέον Γερμανού, ενημέρωσε τις αρχές ότι ο Μέτσελντερ της είχε στείλει 15 σεξουαλικές φωτογραφίες με ανήλικους και η αστυνομία έκανε έρευνα στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνό του. Όπως τονίζει η Bild η γυναίκα διατηρούσε σχέση για ένα χρόνο με τον Μέτσελντερ και είχε λάβει στο whats app της φωτογραφίες γυμνών παιδιών με αποστολέα τον Μέτσελντερ.

Κρίστοφ Μέτσελντερ – παιδική πορνογραφία: Σχηματίστηκε δικογραφία

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σχηματίστηκε ήδη δικογραφία, ενώ οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές αναφορικά με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, που κατά την διάρκεια της καριέρας του διατηρούσε μονίμως ένα χαμηλό προφίλ.

Ο Μέτσελντερ αποχώρησε από τη δράση το καλοκαίρι του 2014, σε ηλικία 33 ετών. Πραγματοποίησε μία σπουδαία καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη φανέλα των Ντόρτμουντ, Ρεάλ και Σάλκε. Με τους Βεστφαλούς μέτρησε 158 συμμετοχές με δύο γκολ και δύο γκολ. Στους Μαδριλένους αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2007-10), έχοντας μόλις 31 συμμετοχές. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Γερμανία για χάρη της Σάλκε, με την οποία είχε δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 74 παιχνίδια. Παράλληλα, ήταν 47 φορές διεθνής με τη Γερμανία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις