Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 3/9
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 3/9

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σένα, για σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ζώδια σήμερα: Πρωινό ξύπνημα, καθημερινή ρουτίνα, ξυπνητήρι που δεν σταματά να χτυπά. Με λίγα λόγια μία μέρα ξεκινά. Και είναι από τις μέρες που δεν συμπαθούμε και πολύ. Τέτοιες μέρες δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν. Αψυχολόγητα, ξυπνάμε χωρίς διάθεση και όρεξη. Πολύ πιθανόν οι λίγες ώρες ύπνου, από το προηγούμενο ξενύχτι να είναι υπεύθυνες για αυτό. Μπορεί να είμαστε κουρασμένες, τσακωμένες, λυπημένες. Μπορεί, πολύ απλά να μην συμβαίνει και τίποτα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για να πάει η μέρα καλά, ας εφοδιαστούμε με λίγο διάθεση και κέφι. Το να προετοιμάζεις νοητικά τον εαυτό σου για το τι θα εξελιχτεί μέσα στη μέρα θα σε βοηθήσει πολύ. Σκέψου όλα όσα πρέπει να γίνουν μέσα στις επόμενες ώρες και τουλάχιστον ένα πράγμα που θα σε κάνει χαρούμενη και για το οποίο να ανυπομονείς. Το να οραματίζεσαι είναι ένας πολύ δυνατός τρόπος να έρχεσαι πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Έτσι λοιπόν το να φαντάζεσαι πως έχεις τελειώσει με επιτυχία την μέρα σου πριν καν σηκωθείς από το κρεβάτι θα σε βοηθήσει να είσαι πιο παραγωγική.. Δύσκολο; Δεν νομίζω απλά βάλε την φαντασία σου να δουλέψει.

Και τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, ας δούμε τι λένε τα ζώδια για σήμερα!

Ζώδια σήμερα: Κριός

Είναι ευκαιρία σήμερα να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα που τόσο καιρό έχεις την τάση να κρύβεις. Είτε γιατί ασυνείδητα πετάς την ευθύνη από πάνω σου, είτε γιατί φοβάσαι. Κάθε αλλαγή που προκύπτει στα εργασιακά μακροπρόθεσμα θα αποδειχτεί για καλό σου για αυτό προσπάθησε να προσαρμοστείς. Η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φαίνεται να σε αιφνιδιάζει ευχάριστα. Διαπραγματεύσου οικονομικές υποθέσεις, μιας και η μέρα φαίνεται να σε ευνοεί.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος 

Είσαι έτοιμη να πάρεις αποφάσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις ερωτικές σχέσεις σου και τη δημιουργικότητά σου. Το μυαλό σου τρέχει και φαίνεται να έχεις συμφιλιωθεί με τις ανάγκες σου. Στα εργασιακά, σήμερα κοίτα να επιλύσεις προβλήματα και να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αυτό που χρειάζεσαι σήμερα από τον ερωτικό σύντροφό σου είναι σταθερότητα και ασφάλεια, για αυτό τόλμησε να τα διεκδικήσεις, ανοίγοντάς του πρώτα εσύ την καρδιά σου. Πολλά ευχάριστα προμηνύονται για εσένα που είσαι μόνη.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι 

Οι σημερινές εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στις αποφάσεις σου. Κάποια εργασιακά χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς, για αυτό συγκράτησε τον αυθορμητισμό σου. Αφού σε έχει κουράσει η μονοτονία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, απόψε εκμεταλλεύσου την θέση της Σελήνης στο Σκορπιό και πάρε πρωτοβουλίες. Ο μεγάλος έρωτας που περιμένεις εναγωνίως, είναι προ των πυλών. Η οικονομική σου κατάσταση συνεχίζει να σε πιέζει, αλλά φταις εσύ και μόνο.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Σημαντική και ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η σημερινή μέρα, μιας και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις πολύ πιο εύκολα τις υποθέσεις σου. Διεκδίκησε αυτά που σου ανήκουν στα εργασιακά είτε αυτό σημαίνει μια αύξηση, είτε τη δυνατότητα μιας αλλαγής. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας απέναντί σου, ασκούν μια πίεση στη συναισθηματική σου ζωή. Εσύ όμως φαίνεσαι αποφασισμένη να περάσεις καλά απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να σταματήσεις τα παράπονα και να προετοιμαστείς τόσο ψυχολογικά όσο και εμφανισιακά.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Είναι σημαντικό για εσένα σήμερα να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάθε φορά άλλωστε που πρόκειται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δική σου ζωή, συμπεριλαμβάνεις και των αγαπημένων σου. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να επιζητάς την επιβεβαίωσή τους. Κινήσου σε ασφαλή και γνώριμα μονοπάτια στα εργασιακά, μιας και η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και στα φόρτε της. Θεωρείς συναισθηματικά ευάλωτο το σύντροφό σου και θέλεις απόψε να τον ανεβάσεις, αλλά κοίτα λίγο μήπως είσαι εσύ αυτή που χρειάζεται τόνωση. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως διαθέτεις πολλά προσόντα και μπορείς να κατακτήσεις όποιον θέλεις. Αλλά… γίνε λίγο θηλυκό!

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Γεμάτη και ιδιαίτερα δραστήρια προβλέπεται η σημερινή μέρα σου. Συναντήσεις, επαφές, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σε συνδυασμό με διασκέδαση και φυσικά, επιτυχία και προώθηση των υποθέσεών σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις και πηγαδάκια στα εργασιακά, που δεν σου ταιριάζουν και καθόλου. Εκδήλωσε τον ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου για τον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε ενδιαφέρον στη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, μηνύματα, ειδήσεις που πιθανά ούτε φανταζόσουν, ανεβάζουν την ψυχολογία σου. Η σταθεροποίηση των οικονομικών σου δεν είναι και τόσο μακριά.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές και διακυμάνσεις κυλά η σημερινή μέρα σου, για αυτό και μπορείς να απολαύσεις προσωπικές σου στιγμές. Είτε να χαλαρώσεις, είτε να βρεθείς με φίλους. Η αλήθεια είναι πως μετά την ταλαιπωρία που έχεις τραβήξει το τελευταίο διάστημα, το δικαιούσαι. Κάποιες νέες επαγγελματικές συνεργασίες μπορεί να αργήσουν λιγάκι να αποδώσουν όμως κι αυτό θα γίνει σύντομα. Μην ανησυχείς. Δώσε το 100% του εαυτού στον ερωτικό σύντροφό σου και μην καταπιέζεσαι είτε από σκέψεις, είτε από ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ που παίζει έντονα αυτές τις μέρες, ανεβάζει μετά από πολύ καιρό τη διάθεση.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η Σελήνη που κινείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, σε φέρνει στο προσκήνιο και ταυτόχρονα βέβαια και τις ανησυχίες σου στην επιφάνεια. Χαλάρωσε λίγο και καθησύχασε με το απίστευτα δυνατό μυαλό σου τις σκέψεις σου. Προσέγγισε ανώτερους σου στα εργασιακά και διεκδίκησε τα όσα νιώθεις να σου ανήκουν. Η κυκλοθυμική σου διάθεση απόψε δημιουργεί ανασφάλειες στο σύντροφό σου. Καλύτερα να του μιλήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να προσελκύσεις και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς αναστολές και προκαταλήψεις. Καλή η μέρα για να διαπραγματευτείς οικονομικές υποθέσεις σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Ικανοποίησε όσο τουλάχιστον μπορείς την ανάγκη σου για λίγη χαλάρωση και απόδραση από τις υποχρεώσεις σου. Είναι προτιμότερο να κινήσεις τα εργασιακά σχέδια σου λίγο κάτω από το τραπέζι. Συγκράτησε τον αυθορμητισμό σου και μην μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Οργάνωσε μια ήσυχη βραδιά με τον αγαπημένο σου, μιας και δεν έχεις και πολύ διάθεση για κουβέντα. Εσύ που είσαι μόνη, δεν βοηθάς τον εαυτό σου με την αναπόληση του παρελθόντος. Περιποιήσου τον εαυτό σου και εν ανάγκη κλείσε και τα τηλέφωνα σου για ένα βράδυ.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως 

Φίλοι και οικογενειακά σου πρόσωπα αποσπούν το ενδιαφέρον σου κατά το ήμισυ της μέρας. Ασχολήσου μαζί τους μιας και επιζητούν το ενδιαφέρον σου. Θα διαπιστώσεις τελικά πως κι εσύ το είχες ανάγκη. Διανύεις μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο για τους επαγγελματικούς σου στόχους, για αυτό επωφελήσου από τη μέρα που είναι αρκετά ευνοϊκή για τα σχέδιά σου. Καιρός να δείξεις και το απαιτούμενο ενδιαφέρον στον ερωτικό σύντροφό σου. Με τα τόσα προσωπικά που σε απασχολούν, τον έχεις αφήσει σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά είναι ιδανική για διασκέδαση και έντονο φλερτ.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Σήμερα έτσι μαγικά, διαπιστώνεις πως άδικα τόσο καιρό σε ενδιέφερε η άποψη των άλλων για το πρόσωπό σου και αποφασίζεις να περάσεις καλά. Περιόρισε λοιπόν τις υποχρεώσεις σου και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Ο παρορμητισμός ή και η επαναστατικότητά σου χρειάζονται ένα φρένο, τουλάχιστον στον εργασιακό σου χώρο. Διατήρησε το χαμηλό προφίλ σου και λειτούργησε και λίγο παρασκηνιακά. Παρελθοντικές δυσάρεστες καταστάσεις επανέρχονται και δημιουργούν ένα κλίμα έντασης στη σχέση με το σύντροφό σου. Προσπέρασε τες και μην κάθεσαι να τις αναλύεις. Πολλές ευκαιρίες έρχονται για να γεμίσουν με στιγμές τη μοναχική ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Σήμερα ο Ήλιος συναντά τον Ερμή και τον Άρη απέναντί σου και κάνουν ευνοϊκή για τα προσωπικά σχέδιά σου τη μέρα. Για αυτό εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία και μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Νέες εργασιακές προτάσεις και προκλήσεις μπορούν να διευθετηθούν και να οριστικοποιηθούν με μεγαλύτερη ευχέρεια. Κάνε κάτι διαφορετικό απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου από ό,τι κάνετε συνήθως. Είναι ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα. Παρόλο που δεν νιώθεις αρκετά έτοιμη ψυχολογικά να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, η μέρα είναι υπέρ σου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις