Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάνος Μεταξόπουλος: Γάμος στο Αγκίστρι – Έλαμπε η Αγγελική Φατούρου (pics)
LIFESTYLE

Πάνος Μεταξόπουλος: Γάμος στο Αγκίστρι – Έλαμπε η Αγγελική Φατούρου (pics)

Πάνος Μεταξόπουλος: Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην κορυφή της βραχονησίδας Δορούσα απέναντι από το Αγκίστρι.

Πάνος Μεταξόπουλος: Ο Πάνος Μεταξόπουλος ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, αυτή τη φορά με την αγαπημένη του Αγγελική Φατούρου. Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην κορυφή της βραχονησίδας Δορούσα απέναντι από το Αγκίστρι. Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, το ζευγάρι πάντρεψε ο κολλητός φίλος του χορογράφου Κίμωνας Σπανόπουλος με τη σύζυγό του Ζωή. Ο γάμος μάλιστα, ήταν προγραμματισμένος για τις 17:30, αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής καθυστέρησε να ξεκινήσει.

Η Αγγελική Φατούρου προτίμησε να φορέσει μίνι νυφικό, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους, ενώ ο Πάνος Μεταξόπουλος έφτασε με τρίκυκλο μέχρι τη βάρκα που θα τον μετέφερε. Όπως ήταν φυσικό, το παρών στον γάμο του γιου του, έδωσε και ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Πάνος Μεταξόπουλος:  Άντε και στους… ελεύθερους

Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε ο ίδιος ο Πάνος Μεταξόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του και γράφοντας: «Και μιας και είναι ημέρα χαράς, κρατάτε μυστικό; Λίγες ημέρες έμειναν! Άντε και στους… ελεύθερους».

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, το τρίκυκλο με το οποίο έφτασε ο γαμπρός έως το σημείο όπου βρισκόταν, το βαρκάκι το οποίο θα τον μετέφερε στην βραχονησίδα.

Πάνος Μεταξόπουλος: Η φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso
Πάνος Μεταξόπουλος: Βίντεο από το πάρτι του γάμου

Πάνος Μεταξόπουλος: Ο πρώτος του γάμος

Ο Πάνος Μεταξόπουλος έχει υπάρξει ξανά παντρεμένος, μάλιστα για εννέα ολόκληρα χρόνια. Με την πρώτη του σύζυγο, Ζωή, έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ο χωρισμός επήλθε από κοινή απόφαση του ζευγαριού λόγω της τριβής που επήλθε με τα χρόνια και της ασυννενοησίας των χαρακτήρων τους. Έμειναν μαζί δέκα χρόνια, τους ένωσε ένας τρελός έρωτας που τους έστειλε στα σκαλιά της εκκλησίας μετά από ένα χρόνο σχέσης, όπως και αυτή τη φορά με την Αγγελική Φατούρου. Η αγαπημένη του έχει μια κόρη από προηγούμενο γάμο.

Πάνος Μεταξόπουλος: Φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις