Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Ευθυμίου βουλευτής: Γέννησε η όμορφη δικηγόρος (pics)
LIFESTYLE

Άννα Ευθυμίου βουλευτής: Γέννησε η όμορφη δικηγόρος (pics)

Άννα Ευθυμίου βουλευτής: Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγα 24ωρα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ευθυμίου.

Άννα Ευθυμίου βουλευτής: Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου. Η βουλευτίνα Α’ Θεσσαλονίκης, είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την παρθενική της εμφάνισή στην ορκωμοσία των βουλευτών πριν από ένα μήνα με το λαμπερό χαμόγελό της και την φουσκωμένη της κοιλιά, καθώς διένυε ήδη τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Άννα Ευθυμίου είναι δικηγόρος με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο και έχει ήδη έναν γιο, τον 6χρονο Χρήστο. Και πριν από λίγες ημέρες, έφερε στον κόσμο το τέταρτο μέλος της οικογένειάς της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.  Την είδηση έκανε γνωστή η βουλευτής με μια τρυφερή ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Facebook, όπου έγραψε: «Αγγελούδι μας καλωσήρθες στη ζωή μας, καλωσήρθες στην οικογένειά μας!! Να είσαι πάντα γερή και καλότυχη, όπως και όλα τα παιδάκια του κόσμου!!».

Να σημειωθεί πως η Άννα Ευθυμίου είχε υποσχεθεί στους ψηφοφόρους της κατά την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, πως δεν θα τους εγκαταλείψει μετά τις εκλογές, αν και όπως λέει, προτεραιότητά της είναι η οικογένειά που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Γιώργο, τον οποίο γνωρίζει από τότε που και οι δυο τους ήταν παιδιά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη μαγευτική Φολέγανδρο το 2012 κι έχουν ήδη έναν γιο 6 ετών.

Άννα Ευθυμίου ΝΔ: Ποια είναι η όμορφη πολιτικός

Η Άννα Ευθυμίου γεννήθηκε στα Γρεβενά και από το 1990 μέχρι σήμερα ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας της, Ταξιάρχης, είναι συνταξιούχος καθηγητής φιλόλογος και κατάγεται από τον Πύργο Ιθώμης Καρδίτσας. Η μητέρα της, Ελένη, είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, κατάγεται από το Σπήλαιο Γρεβενών και έχει βλάχικες ρίζες από τη Σαμαρίνα, ενώ ο αδερφός της, Γιώργος, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών και συνιδρυτής της νεοφυούς εταιρείας Infoscope Hellas. Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Μάνο, Ηλεκτρονικό Μηχανικό & Μηχανικό Υπολογιστών, και έναν υπέροχο γιο, το Χρήστο.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Από την άνοιξη του 2004 ασκεί το επάγγελμα της μάχιμης δικηγορίας στη Θεσσαλονίκη. Από το Σεπτέμβριο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2009 εργάστηκε προσφέροντας τις υπηρεσίες της οικειοθελώς ως δικηγόρος και στο γραφείο νομικής στήριξης των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Από το έτος 2008 διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη με ιδιαίτερη ενασχόληση σε θέματα Διοικητικού, Εργατικού και Αστικού Δικαίου.

Άννα Ευθυμίου: Η τρυφερή ανάρτηση
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις