Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Premier League: Η γκέλα έγινε συνήθεια (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Premier League: Η γκέλα έγινε συνήθεια (vid)

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με υπέροχο γκολ του Τζέιμς αλλά για τρίτο σερί παιχνίδι έχασε βαθμούς στο 1-1 με την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις»

Premier League: Τελικά η πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος και η εντυπωσιακή νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τσέλσι με 4-0 στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν απλώς μια… καλή παρένθεση. Από εκεί και μετά οι «κόκκινοι διάβολοι» του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τρώνε το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Ισοπαλία 1-1 με τη Γουλβς στο «Μολινό», ήττα με 2-1 εντός έδρας την 3η αγωνιστική με την Κρίσταλ Πάλας και νέα γκέλα το Σάββατο (31/08) στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο 1-1 με την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις».

Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρο και έχει να κάνει με την προσωπικότητα της ομάδας. Υπάρχουν αρκετά καλά διαστήματα στο αγωνιστικό κομμάτι, δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, αλλά έχει ξεχάσει το πώς κερδίζονται τα παιχνίδια. Για την ακρίβεια δεν διαθέτει τους μεγάλους παίκτες που θα κάνουν τη δουλειά όταν η κατάσταση γίνεται δύσκολη. Ακόμη και με παίκτη παραπάνω στο ματς με τους «Αγίους» από το 73′ λόγω αποβολής του Ντάνσο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρει το τρίποντο. Ο απολογισμός των 5 πόντων σε τέσσερα ματς είναι σίγουρα απογοητευτικός για τον Σόλσκιερ και τον κόσμο της ομάδας.

 

Καλύτερη για ένα ημίχρονο

Το πρώτο 45λεπτο ανήκε αποκλειστικά στη Γιουνάιτεντ. Ήταν σαφώς ανώτερη και προηγήθηκε στο 10′ με εξαιρετικό σε δύναμη σουτ του Τζέιμς (φωτό) που δεν άφησε τον Γκαν να αντιδράσει. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ για τον Άγγλο επιθετικό, που ξεκινάει «ζεστός» τη σεζόν αλλά δεν έχει ανάλογη συμπαράσταση από τους υπόλοιπους παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε και στο 58′ ο Βέστεργκαρντ (φωτό) με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Η Σαουθάμπτον απέκτησε περισσότερο αέρα, όμως στο 73′ έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ντάνσο. Αναγκαστικά γύρισε πίσω για να κρατήσει τον πόντο και τελικά τα κατάφερε.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκαν, Σοάρες, Μπέντναρεκ, Βέστεργκαρντ, Ντάνσο, Ρομέου, Χόιμπιεργκ, Γουόρντ – Πρόους, Μπουφάλ (71′ Άρμστρονγκ), Άνταμς (62′ Λονγκ), Ίνγκς (77′ Γιοσίντα).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν – Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γιάνγκ, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ (82′ Γκρίνγουντ), Περέιρα (68′ Λίνγκαρντ), Μάτα (68′ Μάτιτς), Τζέιμς, Ράσφορντ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις