Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Mia Khalifa: Το δράμα μιας πορνοστάρ
LIFESTYLE

Mia Khalifa: Το δράμα μιας πορνοστάρ

Mia Khalifa: Η συντηρητική οικογένεια, το πορνό και τα χρήματα.

Mia Khalifa: Η Μία Καλιφά έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα ως πορνοστάρ. Είτε με τις προκλητικές ταινίες της, είτε με τις συνεντεύξεις της. Σε μία από αυτές αποκάλυψε πως οι γονείς της την αποκλήρωσαν, όταν έμαθαν τη φύση της εργασίας της. Συγκεκριμένα, η Μία Καλιφά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή BBC ΗARDtalk. Εκεί αρχικά αναφέρθηκε στην περιβόητη σκηνή με το χιτζάμπ. Πρόκειται για μια ερωτική σκηνή, όπου φορούσε το μουσουλμανικό ένδυμα.

View this post on Instagram

*white girl influencer voice* “take me baaaaaack”

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

Το γύρισμά της θεωρήθηκε από τους φανατικούς μουσουλμάνους εξαιρετική προσβολή προς τη θρησκεία. Έφθασαν μάλιστα στο σημείο να εκτοξεύσουν απειλές ενάντια στη ζωή της. Το συγκεκριμένο περιστατικό την ανάγκασε να αποχωρήσει από την ερωτική βιομηχανία.

Στην ίδια συνέντευξη, ωστόσο, αποκάλυψε ότι η οικογένειά της την αποκλήρωσε όταν έμαθε πως έκανε ταινίες ενηλίκων… Αρχικά τόνισε πως ήθελε να κάνει την επανάστασή της με κάτι «τόσο έξω από τα όριά μου και τον χαρακτήρα μου». Σόκαρα ακόμη και τον εαυτό μου», σημείωσε. Στη συνέχεια ο παρουσιστής της εκπομπής Stephen Sackur τη ρώτησε για το αν η οικογένειά της είχε την παραμικρή ιδέα για το τι έκανε.

Η Mia Khalifa απάντησε πως «αρχικά όχι». Και συνέχισε: «Και με αποκλήρωσαν όταν έμαθαν τι κάνω. Ένιωσα εντελώς αποξενωμένη, από όλους και από όλα. Ειδικά όταν παραιτήθηκα, αισθανόμουν εντελώς μόνη. Και τότε κατάλαβα ότι κάποια λάθη δεν συγχωρούνται. Ωστόσο, ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και τα πράγματα πάνε καλύτερα τώρα».

Mia Khalifa: Τα χρήματα δεν ήταν πολλά

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η συμμετοχή της σε εκατοντάδες ταινίες ερωτικού περιεχομένου δεν της απέφεραν όσα χρήματα νομίζει ο κόσμος. Δήλωσε πως συνολικά από τις δουλειές της σε πορνοταινίες έβγαλε μόλις 12.000 δολάρια. Φυσικά η δήλωση αυτή προκάλεσε μεγάλη αμφισβήτηση. Η ίδια, ωστόσο, δήλωσε: «Ο κόσμος πιστεύει ότι έχω εκατομμύρια από το πορνό.

Έβγαλα συνολικά 12.000 δολάρια από τη βιομηχανία και δεν είδα ούτε σεντ μετά από αυτό. Η δυσκολία του να βρεις μια φυσιολογική δουλειά μετά το πορνό ήταν… τρομακτική», έγραψε η 26χρονη. Η Μία Καλίφα εργάστηκε στην βιομηχανία του πορνό μόλις για τρεις μήνες, όμως θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο.

https://www.instagram.com/p/BvhNEHGl_nV/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις