Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Η 70χρονη γυναίκα κατάφερε να επιβιώσει από τον πυροβολισμό που δέχθηκε και πλέον νοσηλεύεται σε κώμα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία τις εξελίξεις σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην κοινότητα Στασιού. Ο 78χρονος άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός επιχείρησε να σκοτώσει τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σημειώνεται ότι η 70χρονη γυναίκα κατάφερε να επιβιώσει από τον πυροβολισμό που δέχθηκε και πλέον νοσηλεύεται σε κώμα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, με την κατάστασή της να είναι κρίσιμη.

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Την πυροβόλησε στο μέτωπο -Γείτονες ειδοποίηση τις Αρχές

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα tharrosnews.gr, ο 78χρονος άνδρας ο οποίος έχει καταγωγή από την Γερμανία εντοπίστηκε αιμόφυρτος στην αυλή του σπιτιού του, γύρω στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης (29/08) από γείτονά του.

Αμέσως ο γείτονας ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες στιγμές αργότερα έφτασαν στο σημείο μαζί με το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, οι αστυνομικοί εντόπισαν δίπλα στο φερόμενο ως αυτόχειρα το πιστόλι του εγκλήματος. Την ίδια ώρα στο εντός του σπιτιού βρήκαν και την 70χρονη σύζυγό σε κωματώδη κατάσταση, καθώς είχε πυροβοληθεί στο μέτωπο σχεδόν εξ επαφής.

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Δείτε βίντεο στην ΕΡΤ

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Ήσυχοι και καλοσυνάτοι άνθρωποι»

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, ο γείτονας που εντόπισε αιμόφυρτο τον 78χρονο ανέφερε στις αστυνομικές Αρχές ότι περί τις 6 το πρωί άκουσε κάτι σαν δυνατούς κρότους ή πυροβολισμούς, αλλά το μυαλό του δεν πήγε στο κακό, ούτε μπορούσε να φανταστεί πως θα είχε συμβεί τέτοιο φονικό στο διπλανό σπίτι.

Τόσο ο γείτονας όσο και κάτοικοι του Στασιού έλεγαν πως το ζευγάρι των Γερμανών ήταν ήσυχοι και καλοσυνάτοι άνθρωποι, δεν είχαν δώσει δικαιώματα, ωστόσο, όπως πρόσθεταν, δεν μπορούν να γνωρίζουν τι συνέβαινε στην προσωπική ζωή και την οικογένειά τους και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετώπιζαν.

Φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις