Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παντελής Παντελίδης: Συγκινεί ο αδερφός του τραγουδιστή
LIFESTYLE

Παντελής Παντελίδης: Συγκινεί ο αδερφός του τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: Γέμισε την πλάτη του με τατουάζ για τον αδερφό του.

Παντελής Παντελίδης: Ο Παντελής Παντελίδης αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση για το ελληνικό μουσικό στερέωμα. Εμφανίστηκε από το πουθενά και έλαμψε ξαφνικά. Αγαπήθηκε παράφορα και μαζικά. Ίσως γιατί ενσάρκωνε το πρότυπο του καλού λαϊκού παιδιού. Που τα κατάφερε από το τίποτα με το ταλέντο και τη μαγκιά του. Ο απροσδόκητος θάνατός του γέμισε θλίψη τους πάντες και κυρίως την οικογένειά του.

Ο αδερφός του Παντελή Τριαντάφυλλος Παντελίδης γέμισε την πλάτη του με τατουάζ αφιερωμένα στον τραγουδιστή. Θέλησε έτσι να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού του. «Χτύπησε» την εικόνα του και έγραψε στην πλάτη του στίχους από αγαπημένα του τραγούδια. Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης μοιράστηκε την σχετική φωτογραφία στα social media γράφοντας στη λεζάντα: «Όλα είναι στο μυαλό άκου εμένα που σου λέω».

Παντελής Παντελίδης: Τι γράφουν τα τατουάζ του αδερφού του

«Γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου», «Παραμυθιάζομαι» και πολλούς άλλους στίχους τραγουδιών διαβάζουμε πάνω στην πλάτη του. Τραγούδια που όσος καιρός κι αν περάσει, ο κόσμος δεν θα πάψει να αγαπάει. Έχουν περάσει τρεισήμισι χρόνια από τότε που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή. Ωστόσο, η οικογένειά του προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις