Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια τώρα: Επιχείρησε σε εξέλιξη – Μπήκαν σε 4 υπό κατάληψη κτίρια
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια τώρα: Επιχείρησε σε εξέλιξη – Μπήκαν σε 4 υπό κατάληψη κτίρια

Εξάρχεια τώρα: Η επιχείρηση έγινε σε τέσσερα κτίρια που βρίσκονταν υπό κατάληψη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ φιλοξενούσαν πρόσφυγες και μετανάστες.

Εξάρχεια τώρα: Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί της Δευτέρας στα Εξάρχεια. Περίπου 170 άτομα, τα οποία στην πλειονότητά τους είναι πρόσφυγες και μετανάστες, έχουν εντοπιστεί έως τώρα κατά την αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων σε τέσσερα υπό κατάληψη κτίρια.  Τα δύο από αυτά, όπου διέμεναν σχεδόν όλοι, ήταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη. Παράλληλα, σε άλλο κτίριο στην οδό Καλλιδρομίου βρέθηκαν τρία άτομα, ενώ το τέταρτο στην οδό Φωτήλα ήταν άδειο.

Θα γίνει εξακρίβωση των στοιχείων τους και θα διαπιστωθεί ποιοι διαθέτουν χαρτιά παραμονής. Σημειώνεται ότι παράλληλα με την επιχείρηση εκκένωσης των υπό κατάληψη κτιρίων, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί, διεξάγονται και έλεγχοι για ναρκωτικά. Τα σπίτια εξετάζονται εξονυχιστικά τόσο για ναρκωτικά όσο και οπλισμό. Στα βίντεο του protothema.gr, φαίνεται η ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, με δύο κλούβες, ένα βαν και πολλούς άντρες των ΜΑΤ στις οδούς Σπυρίδωνος Τρικούπη και Στουρνάρη, στα Εξάρχεια.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης είχε απαγορευτεί στους κατοίκους της περιοχής να πλησιάσουν και όλη η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί. Στο σημείο, οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν ισχυρότατες, καθώς συμμετείχαν άνδρες από ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια, Άμεση Δράση και ΔΙΑΣ.

Εξάρχεια τώρα: Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις