Σαρλίζ Θερόν Bombshell: Εντελώς αγνώριστη στη νέα ταινία – Η ιστορία που συγκλόνισε το Fox News

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σαρλίζ Θερόν Bombshell: Εντελώς αγνώριστη στη νέα ταινία – Η ιστορία που συγκλόνισε το Fox News

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σαρλίζ Θερόν Bombshell: Η Σαρλίζ Θερόν, η Νικόλ Κίντμαν και η Μάργκοτ Ρόμπι πρωταγωνιστούν στην ιστορία που συγκλόνισε το Fox News.

25.08.2019 | 17:14

Σαρλίζ Θερόν Bombshell: Το τρέιλερ της ταινίας «Bombshell» με πρωταγωνίστριες τη Σαρλίζ Θερόν, τη Νικόλ Κίντμαν και Μάργκο Ρόμπι μόλις κυκλοφόρησε.  Κανείς όμως δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ξανθιά με το κοντό καρέ που στέκεται μέσα στο ασανσέρ είναι η Σαρλίζ Θερόν.  Η μεταμόρφωση της Σαρλίζ Θερόν έγινε viral στο twitter και οι θαυμαστές της έμειναν άφωνοι με την εμφάνιση της ηθοποιού.

Τι συνέβη στην Σαρλίζ Θερόν; Πώς γίνεται να έγινε μια άλλη;  Όλοι θυμόμαστε την απίστευτη μεταμόρφωση της 44χρονης ηθοποιού στην ταινία «Μonster», αλλά αυτή τη φορά η Σαρλίζ Θερόν ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.  Η Σαρλίζ Θερόν είναι εντελώς αγνώριστη στο τρέιλερ της ταινίας και όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη στην ηθοποιό.

Bombshell: Το αινιγματικό trailer  – Οτρεις ηρωίδες ετοιμάζονται να βγουν στο 2ο για να ρίξουν τη «βόμβα» τους

Bombshell: Τρεις γυναίκες τα βάζουν με ένα εργασιακό σύστημα που τις αδικεί

Οι Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν και Μάργκοτ Ρόμπι πρωταγωνιστούν στο «Bombshell», τη νέα ταινία του Τζέι Ρόους που εστιάζει στο σκάνδαλο και τα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση του βετεράνου διευθυντή του Fox News, Ρότζερ Αϊλς. Το πρώτο τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Το δράμα θα παρουσιάσει την ιστορία του Αϊλς και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε δημοσιογράφους του καναλιού.

Η Θερόν θα υποδυθεί τη Μέγκιν Κέλι, ενώ η Κίντμαν, τη Γκρέτσεν Κάρλσον και η Ρόμπι, την τηλεοπτική παραγωγό Κέιλα Πόσπιζιλ.

Τον ρόλο του Αϊλς θα παίξει ο Τζον Λίθγκοου. Στο καστ προστίθενται οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλισον Τζάνεϊ, Κόνι Μπράιτον, Ρομπ Ντελάνι και ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ ως Ρούπερτ Μέρντοχ. 

Το «Bombshell» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα και να λάβει πολλές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2020. Το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης και η υποτίμηση της γυναίκας στον εργασιακό χώρο, είναι μείζονα θέματα.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί κινηματογραφιστές και παραγωγοί έχουν εμπνευστεί από αληθινά γεγονότα και τα μεταφέρουν στη μεγάλη και μικρή οθόνη.

«Bombshell»: Ένα σκάνδαλο, σαν “ντόμινο”

Το σενάριο του «Bombshell» βασίζεται στην πτώση του μεγιστάνα προέδρου του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox, Ρότζερ Άιλς, όταν η δημοσιογράφος Γκρέτσεν Κάρλσον (Νικόλ Κίντμαν) κατέθεσε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Roger Ailes βρέθηκε για 20 ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Fox News, μέχρι που τον Ιούλιο του 2016, έναν περίπου χρόνο πριν φύγει από τη ζωή, αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τον σταθμό που ο ίδιος έχτισε. Αιτία ήταν το σεξουαλικό σκάνδαλο, που ξεκίνησε στις 6 Ιουλίου του 2016, όταν η πρώην παρουσιάστρια του Fox News, Gretchen Carlson, μήνυσε τον Ailes υποστηρίζοντας ότι αιτία μη ανανέωσης του συμβολαίου της ήταν ότι του αρνήθηκε «σεξουαλικά προνόμια».

Gretchen Carlson

Η αρχή του τέλους

Μόλις μερικές μέρες μετά το New York Magazine αναφέρει ότι η Megyn Kelly, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Fox News, κατήγγειλε σε ερευνητές της θυγατρικής εταιρίας του σταθμού, 21st Century Fox, ότι ο Ailes πριν μία δεκαετία την παρενόχλησε σεξουαλικά. Μετά από αυτό, ο τηλεοπτικός παραγωγός ωθείται σε παραίτηση στις 21 Ιουλίου και, μέσα στους επόμενους δύο μήνες, ακόμα τέσσερις γυναίκες τον κατηγορούν ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά ή ότι προσπάθησε να σαμποτάρει την καριέρα τους, αφότου του αρνήθηκαν τις σεξουαλικές πράξεις που ζητούσε.

Megyn Kelly

Η ιστορία, βέβαια, δεν έληξε εκεί…

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους η 21st Century Fox καταλήγει σε διακανονισμό με την Carlson, προσφέροντας της το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων, δύο μήνες αργότερα η Kelly εκδίδει τα απομνημονεύματά της, στα οποία περιγράφεται λεπτομερώς η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον Ailes, ενώ τον Φεβρουάριο του 2017 γίνεται γνωστό ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκίνησε έρευνες, καθώς οι υπεύθυνοι του Fox News φαίνεται ότι κράτησαν κρυφά από τους μετόχους της εταιρείας τα ποσά που δόθηκαν για διακανονισμούς καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης.

Roger Ailes
Exit mobile version