Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αννίτα Ναθαναήλ μαγιό: Τρελάθηκαν στο Instagram με το τέλειο σώμα της
LIFESTYLE

Αννίτα Ναθαναήλ μαγιό: Τρελάθηκαν στο Instagram με το τέλειο σώμα της

Αννίτα Ναθαναήλ μαγιό: Αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό που ενθουσίασε το Instagram καθώς το σώμα της θα το ζήλευαν πολλές 20άρες.

Αννίτα Ναθαναήλ μαγιό: Η Αννίτα Ναθαναήλ απολαμβάνει τις διακοπές της στην όμορφη Ίο και με τις φωτογραφίες της στο Instagram αποδεικνύει πως στα 51 της χρόνια παραμένει καλλίγραμμη και εντυπωσιακή. Ως λάτρης των social media, η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο που αγαπά τον ήλιο και τη θάλασσα και μοιράζεται στιγμές από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

H Αννίτα Ναθαναήλ ποζάρει με μαγιό με φόντο την πισίνα και τη θάλασσα και όλοι την συγχαίρουν για το πανέμορφο κορμί της και τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της. Η Αννίτα Ναθαναήλ προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται καθημερινά.  Η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή είναι μέρος της καθημερινότητάς της χωρίς ωστόσο να είναι υπερβολική με τις τροφές που καταναλώνει.

https://www.instagram.com/p/B1eppmNIXvy/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B1d_hyMI86i/

https://www.instagram.com/p/B0jrIySo4Nb/

https://www.instagram.com/p/Bz0JlZcoh-4/

https://www.instagram.com/p/BoYihhFg2Hs/

https://www.instagram.com/p/BnN78zll2aj/

Αννίτα Ναθαναήλ: Η δίαιτα που τη βοήθησε

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στο Znews για μια νέα επαναστατική μορφή διατροφής που την βοήθησε να χάσει εύκολα και χωρίς στερήσεις όσα κιλά ήθελε. Κυρίως όμως βοήθησε τον άνδρα της που είχε μεγαλύτερη ανάγκη καθώς εμφάνισε σημάδια διαβήτη και έπρεπε να κάνει αυστηρή δίαιτα.

Τι είναι η διαλειμματική νηστεία;

«Πρόκειται για μια νέα προσέγγιση, η οποία όμως υπήρχε από τα αρχαία χρόνια, διότι οι άνθρωποι δεν είχαν τη δυνατότητα να βρίσκουν τροφή όποτε ήθελαν. Δεν είναι ακριβώς δίαιτα, γιατί δεν στερείσαι αρκετά. Την έκανα γιατί μου άρεσε και ήθελα να χάσω 2-3 κιλά και τα έχασα γρήγορα. Παίζει ρόλο τι ανάγκες έχει ο κάθε ένας. Λέγεται διαλειμματική νηστεία και ουσιαστικά για 14 έως 16 ώρες, ανάλογα την περίπτωση, δεν τρως τίποτα. Το συκώτι έτσι ξεμένει από γλυκογόνο, δεν έχει να κάψει ενέργεια, γιατί ήδη κάψει όλες αυτές τις ώρες. Έτσι για να αντέξει ο οργανισμός καίει λίπος”, είπε.

«Εγώ έτρωγα τα πάντα αλλά για 3 μήνες που έκανα αυτή την διατροφή παρέλειπα κάποια γεύματα. Τη χρησιμοποιώ όποτε νομίζω ότι το χρειάζομαι. Δηλαδή αν ένα βράδυ φάω πολύ την επόμενη μέρα κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα και μετά τρώω κανονικά. Δεν σου απαγορεύει τι θα φας, αλλά πρέπει να ακολουθείς αυτό το μεγάλο διάστημα και μετά να τρως κανονικά. Γίνονται μεν συστάσεις για το ποιες τροφές είναι σωστές και ποιες πρέπει να αποφύγουμε, αλλά μόνο στη μορφή σύστασης”, εξηγεί η Αννίτα.

Το παράδειγμα του άνδρα της

«Ο άνδρας μου έπρεπε να χάσει άμεσα 26 κιλά γιατί είχε μια τάση προς διαβήτη. Η ενδοκρινολόγος ζήτησε μια επιθετική διατροφή και μας πρότεινε αυτή τη νηστεία. Είχε κάνει αυστηρές δίαιτες, αλλά δεν είχαν το αποτέλεσμα που ήθελε γιατί ο οργανισμός είχε τελματώσει και δεν έχανε άλλα κιλά. Αυτή η νηστεία τον ενθουσίασε γιατί δεν τον κούρασε και έβλεπε αποτελέσματα. Μάλιστα είχε βρει ένα best seller βιβλίο για διατροφή και πρότεινε αυτή τη συγκεκριμένη νηστεία. Χαιρόταν που την έκανε!» μας είπε για τα ψυχολογικά οφέλη της δίαιτας.

Πάντα σε συνδυασμό με γυμναστική

Τον περασμένο Φλεβάρη και με τις θερμοκρασίες να “παγώνουν”, η Αννίτα Ναθαναήλ εξέπληξε τους followers της, καθώς ανέβασε ένα story μέσα από τη θάλασσα. Ειδικότερα, αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό ότι πήρε ένα κιλό και προκειμένου να το κάψει θα τρέξει μέσα στη θάλασσα για 30 λεπτά.

Το φλερτ

Μπορεί η μεγάλη κόρη της να είναι 17 χρονών και να ετοιμάζεται για σπουδές στην Αμερική, αλλά οι άντρες εξακολουθούν να φλερτάρουν την εντυπωσιακή Αννίτα. Μιλώντας τον περασμένο Μάρτη στην κάμερα του Happy Day, αποκάλυψε πως η κόρη της έχει σχέση με πολίστα έναν χρόνο, ενώ η μικρή θέλει ν’ ακολουθήσει τα δικά της βήματα και να γίνει μοντέλο. Η Αννίτα Ναθαναήλ είπε πως δέχεται φλερτ από τους άντρες, αλλά εκείνοι τους «γειώνει» και το λέει στον σύζυγό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις