Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φονικό Μόρια: 15χρονος πρόσφυγας σκότωσε συνομήλικο ομοεθνή του
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό Μόρια: 15χρονος πρόσφυγας σκότωσε συνομήλικο ομοεθνή του

Φονικό Μόρια: Άγριο φονικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στη Μονάδα Φιλοξενίας Ανηλίκων του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

Φονικό Μόρια: Άγρια δολοφονία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στη Μονάδα Φιλοξενίας Ανηλίκων του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια. Δεκαπεντάχρονος ασυνόδευτος πρόσφυγας αφγανικής καταγωγής, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε συνομηλίκους ομοεθνείς του, σκοτώνοντας με μαχαίρι έναν εξ αυτών, τραυματίζοντας σοβαρά ακόμη έναν και ελαφρύτερα έναν τρίτο.

Στο χώρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων σε υποδομές για 160 άτομα διαμένουν αυτή τη στιγμή πάνω από 600 ανήλικοι. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τον Δεκέμβρη του 2018, ένας 21χρονος πρόσφυγας δολοφονήθηκε άγρια, ενώ το πτώμα του βρέθηκε σε αγροτική περιοχή. Για το φονικό. ομολόγησαν ένας 29χρονος και ο ένας 19χρονος, υπογραμμίζοντας πως τον σκότωσαν για λόγους τιμής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος θεωρούσε ότι ο 21χρονος ενοχλούσε τη γυναίκα του και προχώρησε μαζί με τον 19χρονο φίλο του, στη δολοφονική ενέργεια για αυτόν το λόγο. Ο 21χρονος Αφγανός είχε κάνει αίτηση ασύλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις