Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δέσποινα Βανδή – κοιλιακοί: Προσπαθεί να μας πείσει να γυμναστούμε, ποζάροντας
LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή – κοιλιακοί: Προσπαθεί να μας πείσει να γυμναστούμε, ποζάροντας

Δέσποινα Βανδή - κοιλιακοί: Τον Ιούλιο που μας πέρασε η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της και όμως δείχνει πιο fit από ποτέ.

Δέσποινα Βανδή – κοιλιακοί: Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τη γυμναστική και μας το υπενθυμίζει συχνά μέσα από το Instagram. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που είναι μητέρα δύο παιδιών, διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόου μπιζ. Μπορεί να έχει κλείσει τα 50 της χρόνια, όμως το σώμα της θα το ζήλευαν πολλές εικοσάρες. Για να διατηρείται έτσι, η Δέσποινα Βανδή, ακολουθεί ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, ενώ στο πρόγραμμά της, συμπεριλαμβάνει πάντα κάποιο είδος άσκησης. Δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους θαυμαστές της συνταγές, ενώ της αρέσει πολύ και να ζυμώνει ψωμί.

Mέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagran, προέτρεψε όλες τις διαδικτυακές της φίλες να γυμναστούν κάνοντας κάτι για τον εαυτό τους και ταυτόχρονα να αποκτήσουν ένα υγιές σώμα. Μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία της στην οποία τη βλέπουμε με μια φόρμα κι ένα αθλητικό μπλουζάκι το οποίο έχει δέσει, δείχνοντας μας τους εκπληκτικούς κοιλιακούς της.

https://www.instagram.com/p/B0TIhL7I42F/

«Λοιπόν! Όσο κάτσαμε, κάτσαμε!Αφήστε τώρα τις δικαιολογίες και τα…πιρούνια κάτω!!!Πάμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας!Μια ωρίτσα την ημέρα!Έστω 45’!Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας!Μην το διαπραγματεύεστε!Θα είναι η δική σας ώρα! Κάντε το προτεραιότητά σας!Θα δείτε πόσο θα αλλάξει η διάθεση σας! Εσείς ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί!Βγείτε για γρήγορο περπάτημα!”.

View this post on Instagram

Λοιπόν!Οσο κατσαμε,κατσαμε!Αφηστε τώρα τις δικαιολογίες και τα…πιρούνια κάτω!!!Παμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας!Μια ωριτσα την ημέρα!Εστω 45’!Επιλεξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας!Μην το διαπραγματεύεστε!Θα είναι η δικη σας ώρα!Καντε το προτεραιοτητα σας!Θα δείτε Ποσο θα αλλάξει η διάθεση σας!Εσεις ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί!Βγειτε για γρήγορο περπάτημα! @giotagkaniari #pilates #workout #lifeisbeautiful #loveyourself

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις