Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 πρεμιέρα: Το trailer του Greece’s Next Top Model – Μαλλιοτραβήγματα & σπρωξιές
LIFESTYLE

GNTM 2 πρεμιέρα: Το trailer του Greece’s Next Top Model – Μαλλιοτραβήγματα & σπρωξιές

GNTM 2 πρεμιέρα: Δώδεκα ώρες χρειάστηκαν οι συνεργάτες του GNTM 2 για να γυρίσουν το εντυπωσιακό τρέιλερ του δεύτερου κύκλου.

GNTM 2 πρεμιέρα: Το GNTM επιστρέφει σε λίγο καιρό στις οθόνες μας με την ίδια κριτική επιτροπή, μιας κι απ’ ό,τι φάνηκε οι κριτές είχαν χημεία μεταξύ τους.  Το ολόφρεσκο τρέιλερ του Greece’s Next Top Model είναι γεγονός. Το ριάλιτι μόδας που είχε τεράστια απήχηση την προηγούμενη σεζόν επιστρέφει.  Το σποτάκι μαρτυράει ότι φέτος, όπως και πέρυσι, δεν θα λείψει ο ανταγωνισμός, τα μαλλιοτραβήγματα και οι τρικλοποδιές ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Το κόνσεπτ είναι απλό. Μοντέλα περπατούν και κάθε μία προσπαθεί και πετυχαίνει να πάρει… κεφάλι στην πορεία. Μόνο που η πρώτη αλλάζει συνεχώς. Ένα δείγμα από αυτό που είδαμε την περσινή σεζόν. Συνεχόμενες εναλλαγές. Και στο τέλος μία νικήτρια. Στις θέσεις τους, στην κριτική επιτροπή, παραμένουν οι τέσσερις ειδήμονες του χώρου της μόδας, Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

GNTM 2 πρεμιέρα: Πολύωρα γυρίσματα στου Ψυρρή

Στο pop culture αισθητικής κλιπ οι κοπέλες που πρωταγωνιστούν δεν έχουν καμία σχέση με τις συμμετέχουσες που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας, αλλά είναι επαγγελματίες χορεύτριες. Art Director του τρέιλερ – έχοντας και όλη την επιμέλεια του styling – είναι η Μαρί Ζενεβιέβ που στον δεύτερο κύκλο του GNTM θα έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο. Τα γυρίσματα του τρέιλερ ξεκίνησαν στις 4 το πρωί στου Ψυρρή υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μικρού (σκηνοθέτης του GNTM) και είχαν διάρκεια συνολικά 12 ώρες.

Η παραγωγή του GNTM είχε προκαλέσει… αναστάτωση στο κέντρο της Αθήνας στα μέσα Ιουλίου, όταν οι διαγωνιζόμενες βγήκαν στους δρόμους και φωτογραφίζονταν με μαγιό στο πίσω μέρος μια πλατφόρμας.

GNTM 2 πρεμιέρα: Γυρίσματα στο κέντρο
GNTM 2 πρεμιέρα: Το trailer

View this post on Instagram

Let’s ⭐️ @gntmgr #season2 #gntmgr @starchanneltv

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

GNTM 2 πρεμιέρα: 7.000 αιτήσεις

Το GNTM 2 είναι το «δυνατό χαρτί» του STAR για το πρώτο μισό της σεζόν, με τους υπεύθυνους του καναλιού να ποντάρουν πολλά στην πορεία του προγράμματος στους πίνακες τηλεθέασης. Άλλωστε, η πρώτη σεζόν του ριάλιτι μόδας κέρδισε τους τηλεθεατές και χάρισε την πρωτιά στο κανάλι κάθε φορά που στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης προβαλλόταν το GNTM.

Tη φετινή σεζόν έχουν δηλώσει συμμετοχή 7.000 κορίτσια, για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model. Έτσι, το σκηνικό του ριάλιτι θα πρέπει να είναι αντάξιο των φετινών δεδομένων και προσδοκιών.

GNTM 2 πρεμιέρα: Το GNTM θα έχει το μεγαλύτερο πλατό στην ελληνική τηλεόραση

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Star Channel, «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Γιάννης Πουλόπουλος το σκηνικό της Αθήνας είναι 2,000 τ.μ., κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση. Το σκηνικό στήθηκε στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 7,000 κορίτσια, από αυτές έχουν ήδη επιλεγεί 400 και 70 θα είναι τα κορίτσια που θα φτάσουν στο bootcamp.

GNTM 2 πρεμιέρα: Ξεχώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Από την πρώτη στιγμή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όχι μόνο με την εντυπωσιακή ομολογουμένως εμφάνισή της, όσο με τις ατάκες της, οι οποίες έγιναν αμέσως viral και χρησιμοποιήθηκαν σε διάφορα memes που έφτιαξαν οι χρήστες των social media.

Μία χαρακτηριστική φράση που ακούσαμε να λέει πολλές φορές πέρσι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις διαγωνιζόμενες, κατά τη διάρκεια των κάστινγκ του GNTM, ήταν το «Το έχω κάνει κι εγώ αυτό». Οτιδήποτε ανέφερε κάθε μια κοπέλα ότι έχει κάνει στη ζωή της, η απάντηση της Ηλιάνας, η οποία φαινόταν ότι δεν εντυπωσιαζόταν ιδιαίτερα, ήταν του στυλ «Σιγά, το έχω κάνει κι εγώ αυτό».

https://www.instagram.com/p/B0vp8m9AXxs/?utm_source=ig_embed

Το γνωστό μοντέλο όμως, δεν φάνηκε να ενοχλείται με όλον αυτόν τον ντόρο που έγινε με το όνομά της, ίσα-ίσα το διασκέδασε κιόλας. Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά, όπου αμέσως μετά την πρώτη προβολή του τρέιλερ του GNTM για τη νέα σεζόν, ακομπλεξάριστη και κάνοντας χιούμορ, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από τα γυρίσματα, γράφοντας:

«GNTM IS BACK (Το GNTM επιστρέφει) !!! Ε καλά σιγά δεν είναι κάτι δύσκολο το έχω κάνει και πέρυσι αυτό.. Παρόλα αυτά είστε έτοιμοι για τη δεύτερη σεζόν; Και που ξέρετε μπορεί να βρέθηκε κάτι που δεν το έχω κάνει (ακόμα) εγώ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ».

Σύμφωνα με το tv24, προκειμένου το Star να προλάβει τον ανταγωνισμό, κάτι που πέρσι είχε καταφέρει, έχει προγραμματίσει, εκτός απροόπτου, τη μεγάλη πρεμιέρα για το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/B1b_VUNigbx/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις