Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κώστας Σλούκας: Έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Κίνα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κώστας Σλούκας: Έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Κίνα

Κώστας Σλούκας: Η εντατική θεραπεία που κάνει για ώρες καθημερινά είναι πιθανό να του δώσει το δικαίωμα να αναχωρήσει την προσεχή Τρίτη (27/08) για την Σανγκάη

Κώστας Σλούκας: Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της αποθεραπείας του Κώστα Σλούκα και όλα δείχνουν ότι θα είναι από νωρίς στο πλευρό της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ της Κίνας. Ο πόιντ γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ακολουθεί καθημερινά ακόμη και επτά ώρες θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και να είναι πανέτοιμος σχεδόν με το ξεκίνημα των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Σλούκας μπορεί να αναχωρήσει την προσεχή Τρίτη (27/08) για την Σανγκάη και ίσως να προλάβει ακόμη και τέσσερις προπονήσεις, πριν η Ελλάδα μπει στη μάχη της πρόκρισης στη φάση των ομίλων. Η βελτίωσή του ήταν αλματώδης και αυτό είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με τη δική του θέληση, καθώς περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο φυσιοθεραπευτήριο. Ο ίδιος μάλιστα υπολογίζει ότι θα μπορεί να δώσει το παρών στην πρεμιέρα (01/09) με το Μαυροβούνιο.

Ποιος θα «κοπεί» από τη 12αδα;

Τα δύσκολα βέβαια και σε αυτή την περίπτωση είναι για τον ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο, που πρέπει να αποφασίσει ποιον γκαρντ θα «κόψει» από τη διοργάνωση. Η 12αδα θα δηλωθεί στις 29 του μήνα και εφόσον ο Σλούκας συμπεριληφθεί σε αυτήν, εκτός θα μείνει ένας από τους Μάντζαρη και Κόνιαρη. Ο τελευταίος είχε αποκλειστεί αρχικά από τον Σκουρτόπουλο, αλλά επανήλθε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου.

Η αλήθεια είναι ότι θα φανεί εντελώς άκομψο να πάει για… τουρισμό στην Κίνα ο Μάντζαρης. Έδωσε τη μάχη του στην προετοιμασία, αποκλείστηκε, επανήλθε και τώρα κινδυνεύει να είναι πάλι ο 13ος. Ωστόσο, η δεύτερη σκέψη του Σκουρτόπουλου, που φοβάται πάντα το ενδεχόμενο να μην πάνε καλά τα πράγματα με τον Σλούκα, είναι να μην συμπεριλάβει στην αποστολή που θα δηλωθεί τον Αντώνη Κόνιαρη. Δεν είναι απίθανο να βρεθεί 13ος και… απογοητευμένος ο γκαρντ του Ολυμπιακού, καθώς ο Μάντζαρης έχει την πείρα να ανταποκριθεί όταν του ζητηθεί από τον προπονητή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις