Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος – Ύδρα: Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις «μαγκιές» σε ιδιωτική μαρίνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος – Ύδρα: Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις «μαγκιές» σε ιδιωτική μαρίνα

Καμμένος - Ύδρα: Προκαταρκτική εξέταση για τα αδικήματα της αυτοδικίας αλλά και της παραβίασης οικιακής ειρήνης αναμένεται να διεξαχθεί για το επεισόδιο με τον Πάνο Καμμένο.

Καμμένος – Ύδρα: Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθεί ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος για όσα συνέβησαν σε ιδιωτική μαρίνα της Ύδρας τις προηγούμενες ημέρες. Όπως αναφέρει το ereportaz.gr, πρόκειται να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για τα αδικήματα της αυτοδικίας και της παραβίασης οικιακής ειρήνης εναντίον του πρώην υπουργού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ημέρα που σημειώθηκε το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο, οι λιμενικές αρχές ενημερώθηκαν σχετικά από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής μαρίνας του Πόρτο Ύδρα και προχώρησαν στο σχετικό έλεγχο.

Αν και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε προλάβει να σαλπάρει με το κότερο «Lay Back», με τους άνδρες του Λιμενικού να συλλαμβάνουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου άλλους ιδιοκτήτες σκαφών, δεν φαίνεται να γλιτώνει από τη Δικαιοσύνη, καθώς η αρμόδια εισαγγελική Αρχή διέταξε την διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας και για τους «απόντες».

Με ύφος καρδιναλίων, είχε απαιτήσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής μαρίνας, έδεσε με το «έτσι θέλω» στην μαρίνα του Πόρτο Ύδρα, ζητώντας μάλιστα από τους εργαζομένους νερό και ρεύμα.

Οι τελευταίοι, απάντησαν αναλόγως, λέγοντάς του πως το μόνο που θα μπορούσαν να του διαθέσουν ήταν… γιαούρτια, δίνοντάς του μάλιστα την δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος αν επιθυμεί στραγγιστό, πρόβειο ή αγελαδίσιο. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της μαρίνας προχώρησε και σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία, στελέχη της οποίας έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο ο. καραβοκύρης είχε προλάβει να το σκάσει κακήν κακώς.

Αυτό ήταν το δεύτερο «επεισόδιο» στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Πάνος Καμμένος μετά εκείνο της Μήλου όπου σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία.

Μηνύσεις για το πρώτο, άγριο επεισόδιο στη Μήλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις