Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόνι Μεταξά Instagram: Οι φωτογραφίες της είναι καλλιτεχνικές, λέει ο Λευτέρης Πανταζής (vid)
LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά Instagram: Οι φωτογραφίες της είναι καλλιτεχνικές, λέει ο Λευτέρης Πανταζής (vid)

Κόνι Μεταξά Instagram: H εκρηκτική κόρη του ΛΕΠΑ, δεν σταματά να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αισθησιακές φωτογραφίες.

Κόνι Μεταξά Instagram: O Λευτέρης Πανταζής είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους καλλιτέχνες. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και αναφέρθηκε στην κόρη του Κόνι Μεταξά, στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, αλλά και στην προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, αν και είχε αρραβωνιαστεί 3-4 φορές.

«Η Κόνι είναι επαγγελματίας 100%. Όταν ξεκινήσει μια δουλειά, δίνεται σε αυτό, κάνει πρόβες στο χορό, στο τραγούδι, πάει σε δασκάλα… Δεν αργεί ποτέ, είναι στην ώρα της… Αυτά που πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του και είναι επαγγελματίας πρέπει να είναι στην ώρα του, να κάνει τις πρόβες του, να σέβεται τους καλλιτέχνες που συνεργάζεται…

Αυτά που δίνουν και μακροζωία στη σχέση γενικά των καλλιτεχνών με αυτούς που συνεργάζονται. Νομίζω ότι οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει η Κόνι, επειδή έχει κάνει πέντε χρόνια στην Αμερική, είναι αυτό το στυλ, αυτό που έχει σπουδάσει, αυτό που τους έχουν μάθει εκεί… Έχει κάνει θέατρο εκεί, διαφημιστικά, μία ταινία, έχει κάνει πράγματα εκεί. Και από εκεί έχει πάρει τα πρώτα δείγματα. Καμιά φορά την παίρνω τηλέφωνο και της λέω… ηρέμησε, ηρέμησε!

Και μου λέει ‘μπαμπά, είναι καλλιτεχνικές’. Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες γιατί το παιδάκι μου τώρα το ζω, τα τελευταία χρόνια και προσπαθώ να του δώσω αγάπη, τις συμβουλές που πρέπει. Έχω κάνει 3-4 αρραβώνες, έτσι με πολλή αγάπη, αλλά δεν κόλλησε το θέμα. Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά μας, πρέπει να έχει πολύ γερό στομάχι η γυναίκα, η οποία πρέπει να αγαπάει τον Λευτέρη, να θαυμάζει τον Πανταζή, να έχει υπομονή με τα ταξίδια του. Τώρα λείπω 17 μήνες. Πες μου μια γυναίκα που θα σε περιμένει 17 μήνες, πρέπει να σε αγαπάει πάρα πολύ», εξομολογήθηκε.

https://www.instagram.com/p/BZBqfB4nI7J/

https://www.instagram.com/p/Bmieo0SHLCS/

https://www.instagram.com/p/BnV8icsDpAc/

https://www.instagram.com/p/B1btQDaodUy/

https://www.instagram.com/p/B0I6dXKoJw0/

https://www.instagram.com/p/BtodJjjI1QB/

https://www.instagram.com/p/BuQTywuHaoC/

View this post on Instagram

SKG

A post shared by K O N N I E (@kmetaxa) on

https://www.instagram.com/p/BxzaGc4IxBG/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις