Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θανάτωση ζώου: Φρίκη στην Κρήτη, σκότωσαν γάτες και τις έβαλαν στην σειρά (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Θανάτωση ζώου: Φρίκη στην Κρήτη, σκότωσαν γάτες και τις έβαλαν στην σειρά (pic)

Θανάτωση ζώου: ι άγνωστοι δράστες είχαν βάλει στην σειρά, κάθετα στο δρόμο τις γάτες, σα να καμάρωναν για το αποτρόπαιο «κατόρθωμά» τους.

Θανάτωση ζώου: Ένα ακόμη απάνθρωπο περιστατικό με αγνώστους να αφήνουν παραταγμένες στο δρόμο νεκρές γάτες, τις οποίες είχαν βασανίσει άγρια και τελικά σκοτώσει. Όσοι περνούσαν από τον δρόμο στο Ακρωτήρι, στα Χανιά δεν μπορούσαν να συλλάβουν την βαρβαρότητα αυτών των «ανθρώπων» στην Κρήτη.

Η εικόνα, εφιαλτική. Έξι γάτες, σε «παράταξη» στην μέση του δρόμου, να κείτονται νεκρές. Οι άγνωστοι δράστες είχαν βάλει στην σειρά, κάθετα στο δρόμο τις γάτες, σα να καμάρωναν για το αποτρόπαιο «κατόρθωμά» τους. Ο δρόμος βρίσκεται μεταξύ των Καθιανών και του Αρωνίου, με τους διερχόμενους να ενημερώνουν τις αστυνομικές αρχές. Οι πληροφορίες, μάλιστα, από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν το εξής εφιαλτικό: Πως οι δράστες είχαν βασανίσει άγρια τα γατάκια, βγάζοντάς τους τα μάτια!

Λίγες ημέρες πριν,  άγνωστος έριξε φόλες σε αυλή που έπαιζαν ανήλικα παιδιά, θανατώνοντας δύο κουταβάκια στα Σαβάλια στην Ηλεία.

Ο “άνθρωπος” θανάτωσε τα δύο σκυλιά, ενώ όπως κατήγγειλε σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην εφ. «Πατρίς της Κυριακής» το ένα από τα δύο νεκρά κουτάβια βρήκε νεκρό, σε κακή κατάσταση από το δηλητήριο, το 6χρονο εγγόνι της.

Ο άγνωστος έριξε τις φόλες πιθανότατα νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι της κας Μαρίας Μπουγονικολού, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο Σαβαλίων. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος – πιθανόν ο ίδιος – έριχνε φόλες εντός της περίφραξης της αυλής της. Φέτος, έχει χάσει 6 κουτάβια και 5 – 6 γάτες, ενώ τα ίδια έχουν συμβεί και πέρυσι, μη μπορώντας η ίδια να πιστέψει το μένος αυτού που ρίχνει δηλητήριο μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

“Το μεσημέρι τα έκλεισα στην περίφραξη και ήρθαν τα εγγόνια μου, 6 και 4 ετών για να παίξουν με τα κουταβάκια. Τα έψαχναν και το 6χρονο κάποια στιγμή είδε το ένα ψόφιο σε κακή κατάσταση. Το παιδί ταράχτηκε. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί, γιατί το είχε πάθει αυτό το σκυλάκι που θα έπαιζε και αγαπούσε…”.

Λίγο αργότερα, ένα άλλο σκυλί που γλίτωσε, πλησίασε την κα Μπουγονικολού και με τον τρόπο του, της υπέδειξε το σημείο που βρίσκονταν νεκρό και το άλλο σκυλί.

“Ήρθε κοντά μου ένα τσοπανόσκυλο που έχω για τα αρνιά, με την ουρά κάτω από τα σκέλια και μου έγλειφε τα πόδια και έκλαιγε. Με οδήγησε σε άλλο σημείο της αυλής και εκεί βρήκα και τα άλλο κουταβάκι. Ήταν φοβισμένο και δακρυσμένο το σκυλί που γλίτωσε. Σκεφτόμουν τα σκυλάκια, αλλά και τα εγγονάκια μου που έζησαν αυτό το πράγμα. Πως μπόρεσαν να το κάνουν αυτό; Δηλητήριο μέσα στην αυλή, να σκοτώσουν ζωάκια; Γιατί; Τι έκαναν;…”, είπε. Το δηλητήριο ήταν τόσο ισχυρό, όπως αναφέρει η κα Μ. Μπουγονικολού, όπου οι μύγες που κάθονταν στα νεκρά κουτάβια, πέθαιναν…

Φόλες σε αυλή με παιδιά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις