Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σαμοθράκη αποκλεισμός: Αγεωγράφητη επίθεση Φάμελλου στη ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμοθράκη αποκλεισμός: Αγεωγράφητη επίθεση Φάμελλου στη ΝΔ

Σαμοθράκη αποκλεισμός: Ο Σωκράτης Φάμελλος του ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για τη Σαμοθράκη μετακίνησε το νησί στα βορειοδυτικά σύνορα της χώρας.

Σαμοθράκη αποκλεισμός: Χαμένα τα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ όσο ο πρόεδρος έκανε διακοπές. Η αντιπολιτευτική τακτική όλο το προηγούμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια της απουσίας του Αλέξη Τσίπρα στην Ισπανία, είχε πολλά φάουλ και μαχαιρώματα. Μία από τις γκάφες που τσίμπησε το Twitter, ήταν η ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, για τους χειρισμούς της κυβέρνησης απέναντι στον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της Σαμοθράκης. Στο σχόλιο του στο twitter έκανε επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς στην Σαμοθράκη την οποία τοποθέτησε στο …Ιόνιο, στα βορειοδυτικά σύνορα της χώρας.

Η ανάρτηση του πρώην υπουργού έγινε αντικείμενο σχολιασμού. Πολλοί επεσήμαναν ότι εν τη απουσία του Αλέξη Τσίπρα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Τις ίδιες μέρες άλλωστε, τα στελέχη του κόμματός του επιδόθηκαν σε εσωκομματικά μαχαιρώματα με αφορμή τις αλλαγές στην φυσιογνωμία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε ο Σωκράτης Φάμελλος αναγκάστηκε να διορθώσει το λάθος του με νέα ανάρτηση στο Twitter, στην οποία επεσήμανε ότι έκανε λάθος εκ παραδρομής και η Σαμοθράκη βρίσκεται στο Αιγαίο.

“Και σεις πολυτεχνείο; Ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη με τέτοιους αποφοίτους να ξέρετε”, ένα από τα σχόλια των χρηστών…

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Λέσβο μαζί με τον Μάρτιν Σούλτς, όταν έκανε τις απαραίτητες δηλώσεις για την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν «η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα νησιά της Ελλάδας»… 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις