Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζέιμι Φοξ – Κέιτι Χολμς χώρισαν: Τίτλοι τέλους, μετά από έξι χρόνια
LIFESTYLE

Τζέιμι Φοξ – Κέιτι Χολμς χώρισαν: Τίτλοι τέλους, μετά από έξι χρόνια

Τζέιμι Φοξ - Κέιτι Χολμς χώρισαν: Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού να διασκεδάζει στο Λος Άντζελες με πολύ νεότερή του τραγουδίστρια.

Τζέιμι Φοξ – Κέιτι Χολμς χώρισαν: Τίτλοι τέλους στην σχέση της Κέιτι Χολμς με τον Τζέιμι Φοξ, όπως αποκαλύπτει η Page Six. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού να διασκεδάζει στο Λος Άντζελες με την πολύ νεότερή του τραγουδίστρια Sela Vave και όλοι υπέθεσαν ότι ο 51χρονος Φοξ απατά την 40χρονη Χολμς.  Όμως σύμφωνα με την Page Six, η ίδια η Κέιτι Χολμς συζητώντας με φίλες της σε εστιατόριο στην οδό Κένμορ, είπε: «Ο Τζέμι κάνει τις δουλειές του, δεν είμαστε μαζί εδώ και μήνες».

Η Page Six διασταύρωσε την είδηση με ακόμα έναν φίλο της Χολμς, ο οποίος επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα για το ζευγάρι. Χώρισαν από τον περασμένο Μάιο, λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση στο Met Gala. Ήταν μαζί από το 2013, σχεδόν έναν χρόνο από τον χωρισμό της Χολμς με τον Τομ Κρουζ. Κράτησαν την σχέση τους μυστική για χρόνια, καθώς έβγαιναν μόνο αργά τη νύχτα και χρησιμοποιούσαν κάθε προφύλαξη για να μην τους μυριστούν οι παπαράτσι. Οι φήμες βέβαια έλεγαν τότε ότι ο Τομ Κρουζ κρατούσε δεμένη την πρώην σύζυγό του στην οποία απαγόρευε να εμφανιστεί δημοσίως με τον επόμενό της έρωτα. Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση έγινε στο γκαλά για τα Grammys στη Νέα Υόρκη, ενώ το πρώτο τους μεγάλο γεγονός μαζί ήταν το Met.

Τζέιμι Φοξ – Κέιτι Χολμς χώρισαν: Ε… και τι έγινε;

Πάντως, ο 51χρονος σταρ εθεάθη να φεύγει στις 2 το ξημέρωμα από κλαμπ του Λος Άντζελες με την 21χρονη τραγουδίστρια Σέλα Βέιβ δείχνοντας πως έχει ήδη προχωρήσει. Άλλωστε, οι δυο τους τους τελευταίους μήνες έχουν θεαθεί αρκετές φορές μαζί. Βρισκόταν κοντά της σε συναυλία στα Χάμπτονς, ενώ πήγαν με φίλους και οικογένεια στην Ντίσνεϊλαντ.

Ωστόσο, ο ίδιος λέει ότι βοηθά τη νεαρή καλλιτέχνιδα με την καριέρα της. Σύμφωνα με το US Weekly, ήταν η Κέιτι Χολμς που ζήτησε να χωρίσουν. Η ίδια εθεάθη να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη χαμογελαστή και ευδιάθετη.

 

Η Κέιτι Χολμς τον Απρίλιο του 2019 βρέθηκε στην Ελλάδα και στα πλαίσια της επίσκεψης της πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα στη Λέσβο, στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια με σκοπό να προσφέρει εθελοντική εργασία. Η Χολμς γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1978 στο Toledo του Οχάιο. Έγινε γνωστή από το ρόλο της Τζόι Πότερ που έπαιξε στη σειρά Dawson’s Creek (1998-2003). Ο πρώτος σημαντικός κινηματογραφικός της ρόλος ήταν στην ταινία του Άνγκ Λι Η παγοθύελλα (The Icestorm). Το 2005 αρραβωνιάστηκε τον ηθοποιό Τομ Κρουζ, και στις 18 Απριλίου 2006 απέκτησαν μια κόρη, την Σούρι.

View this post on Instagram

#moriarefugeecamp ❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις