Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Ράπτη: Ο γάμος και ο σωματοφύλακας, που ακούει στο όνομα “Κίμωνας”
LIFESTYLE

Έλενα Ράπτη: Ο γάμος και ο σωματοφύλακας, που ακούει στο όνομα “Κίμωνας”

Έλενα Ράπτη: Μυστήριο επικρατεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον γάμο της Έλενας Ράπτη, η οποία αν και δημοσίευσε το γεγονός στο Instagram, δεν αποκάλυψε το πρόσωπο του συζύγου της.

Έλενα Ράπτη: Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε ο γάμος της βουλευτού της ΝΔ Έλενας Ράπτη, με το διαδίκτυο και όχι μόνο να ψάχνει διακαώς να βρει ποιος είναι ο γαμπρός. Η Έλενα Ράπτη αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες πως παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε στενό οικογενειακό κύκλο, ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί. Ωστόσο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο κανενός από τους δύο.

Λίγο αργότερα ο οίκος Celia Kritharioti δημοσίευσε λίγες περισσότερες πληροφορίες, αναφέροντας πως το νυφικό που φορούσε η Έλενα Ράπτη ήταν δικό του σχέδιο και πως το μυστήριο τελέστηκε σε μοναστήρι πριν από τις βουλευτικές εκλογές. Φυσικά, η είδηση προκάλεσε έκπληξη και όλοι άρχισαν να ψάχνουν ποιος είναι ο τυχερός. Από την πρώτη στιγμή το μόνο που έγινε γνωστό ήταν το μικρό όνομά του, Κίμωνας. Και χθες, η Espresso αποκάλυψε πως ο άνδρας που συνόδευσε την Έλενα Ράπτη στην εκκλησία ανήκει στην προσωπική της ασφάλεια και μάλιστα πως ήρθαν πιο κοντά όταν η βουλευτής έκανε διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2017.

Έλενα Ράπτη: Η φωτογραφία του γάμου

https://www.instagram.com/p/B1TKsB4IuR6/?utm_source=ig_embed

Έλενα Ράπτη: Κίμων Μπάλλας το όνομα του γαμπρού, σύμφωνα με δημοσίευμα

Σήμερα, τα «Παραπολιτικά» αποκάλυψαν το όνομα του συζύγου της Έλενας Ράπτη. Πρόκειται για τον Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος παντρεύτηκε τη βουλευτή στις 18 Μαΐου, σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μόλις 10 καλεσμένους.  Σύμφωνα με τα τρικαλινά μέσα ενημέρωσης, και συγκεκριμένα με το trikala-enimerosi.gr, ο Κίμων Μπάλλας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, είναι αστυνόμος Α’ και όντως ήταν στην προσωπική φρουρά τής Έλενας Ράπτη, ενώ παλαιότερα υπήρξε μέλος της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Επίσης, έγινε γνωστό ότι ασχολείται με την αγιογραφία.

Από σωματοφύλακας, σύζυγος
Ο Κίμων Μπάλλας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, είναι αστυνόμος Α’ και έχει ως χόμπι την αγιογραφία.

Έλενα Ράπτη: Όπως το είχα ονειρευτεί…

Ο γάμος έγινε σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό. Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 10, με την Έλενα να μην επιθυμεί να δώσει έκταση στο γεγονός κυρίως λόγω της προεκλογική περιόδου. «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί. Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η βουλευτής της ΝΔ πόσταρε επίσης φωτογραφίες από τις μπομπονιέρες οι οποίες στο εξωτερικό είχαν το μήνυμα «Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι», ενώ στο εσωτερικό τους είχαν μια εικόνα της Παναγίας.

Έλενα Ράπτη: Διακοπές & επιστροφή

Η Έλενα Ράπτη και ο σύζυγός της απόλαυσαν ολιγοήμερες διακοπές στη Χαλκιδική, ενώ σε λίγες μέρες η βουλευτής επιστρέφει στα καθήκοντά της. Κουμπάροι ήταν δύο στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Έλενα Ράπτη: Στη Μύκονο το 2017, μετά τον χωρισμό με τον Λούκα Γιώρκα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις