Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φυλακές Κορυδαλλού φρουρός: Αυτοκτόνησε, μπροστά στους συναδέλφους του
ΕΛΛΑΔΑ

Φυλακές Κορυδαλλού φρουρός: Αυτοκτόνησε, μπροστά στους συναδέλφους του

Φυλακές Κορυδαλλού φρουρός: Τέλος στη ζωή του έδωσε το πρωί της Τρίτης ένας άνδρας της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού.

Φυλακές Κορυδαλλού φρουρός: Αυτοκτόνησε πριν από λίγο ένας φρουρός των φυλακών Κορυδαλλού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας, μέλος της εξωτερικής φρουράς, χρησιμοποίησε το όπλο του. Κλιμάκιο της αστυνομίας μεταβαίνει αυτή την ώρα στο σωφρονιστικό κατάστημα για τη διενέργεια έρευνας γύρω από το τραγικό συμβάν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο σωφρονιστικός υπάλληλος αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως ο άνδρας, περίπου 50 ετών, είχε βγει σε άδεια. Σήμερα, Τρίτη 20.08.2019, επέστρεψε λέγοντας στους συναδέλφους του ότι γύρισε για να κάνει μια δουλειά. Ήταν εξωτερικός φρουρός και εργαζόταν στις φυλακές για περισσότερα από 15 ολόκληρα χρόνια. Αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του, μέσα σε ένα γραφείο της εξωτερικής φρουράς. Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην απόφαση να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Ο άντρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Η σύζυγος του αυτόχειρα είναι επίσης σωφρονιστικός υπάλληλος στην εξωτερική φρουρά των φυλακών Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις