Πέννυ Μπαλτατζή: Έγκυος η υπέροχη τραγουδίστρια – Η πολύ συγκινητική ανάρτηση

LIFESTYLE

Πέννυ Μπαλτατζή: Έγκυος η υπέροχη τραγουδίστρια – Η πολύ συγκινητική ανάρτηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πέννυ Μπαλτατζή: Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Πέννυ Μπαλτατζή, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Χρήστο Τζούτη.

19.08.2019 | 17:23

Πέννυ Μπαλτατζή: «Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε…». Έτσι ξεκινά την ανάρτησή της στο Instagram η Πέννυ Μπαλτατζή η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Όπως και πολλές άλλες γυναίκες η 36χρονη ερμηνεύτρια χρειάστηκε να περάσει από έναν ιδιαίτερα δύσβατο δρόμο, με δυσκολίες και ατυχίες προκειμένου να κυοφορήσει το πρώτο της παιδί.

Η Πέννυ Μπαλτατζή συστήθηκε στο κοινό το 2010, µε το συγκρότηµα Penny And The Swingin’ Cats. Έκτοτε, η ερμηνεύτρια με την μοναδική φωνή και τις απίθανες διασκευές παλιών κομματιών, είναι η δική μας Βασίλισσα του Swing. Η Πέννυ Μπαλταζή είναι εδώ και τρία χρόνια παντρεμένη με τον φωτογράφο Χρήστο Τζιούτη και όπως φαίνεται, πολύ ευτυχισμένη. Κανείς ωστόσο -εκτός από τους δικούς της ανθρώπους δεν γνώριζε τις δυσκολίες της τραγουδίστριας.

Τώρα, που η εγκυμοσύνη της είναι εμφανής, η τρισευτυχισμένη μέλλουσα μαμά μοιράζεται με τους followers της την αγωνία και την υπερπροσπάθεια που χρειάστηκε προκειμένου να πραγματοποιηθεί το όνειρό της. Η ερμηνεύτρια, συγκίνησε ιδιαίτερα τις γυναίκες, αλλά έστειλε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όσες ακόμη προσπαθούν.

Πέννυ Μπαλτατζή: Μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της

Πέννυ Μπαλτατζή: Η υπέροχη, τρυφερή ανάρτηση

Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ απ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε….

Μεγαλώνουμε μαζί… Η καρδιά μας χτυπα μαζί….

Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο….

Κουβαλώ την αγάπη μου @tzoutis και το μισό μου…

Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε….

Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ..

Από μικρή ήξερα πως το θελα….

Θαύμα η ζωή….

Θαύμα η συνύπαρξη…

Ευχαριστώ…. Δεν ξέρω ποιον περισσότερο.

Το Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το ότι δεν παραιτήθηκα απ την προσπάθεια, τη φύση…

Πέννυ Μπαλτατζή: Ένα κορίτσι με πολύ μέλλον

Η Πέννυ Μπαλτατζή ξεκίνησε να δουλεύει στα 17 της σε ένα πιάνο-μπαρ, κάνοντας φοιτητικό πρόγραμμα 6-9 μ.μ. Έκτοτε δούλεψε στα πάντα: «Από πιάνο-ρεστοράν μέχρι σε μαγαζιά με λαϊκό πρόγραμμα, λέγοντας κυρίως παλιά λαϊκά, ακόμα και σε πανηγύρια. Τον Μάιο του 2013 η Πέννυ Μπαλτατζή και ο Γιώργος Ζερβός δημιούργησαν την Penny & The Great Big Band η οποία απαρτίζεται από 20 μουσικούς.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 oι Penny & The Great Big Band εμφανίστηκαν live στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο της ετήσιας ημερίδας του TEDxAcademy ενώ την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2014 παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό σε μια sold out παράσταση στο Gazarte.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Penny & The Swingin’Cats υπό τον τίτλο «ΡΕΤΡΟ» κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2013 και περιλαμβάνει 6 τραγούδια σε στίχους και μουσική της Πέννυ Μπαλτατζή της leader και τραγουδίστριας του σχήματος.

Οι Penny & The Swingin’ Cats έχουν παίξει ζωντανά στο αμερικάνικο site Balcony TV αποσπώντας την πρώτη θέση στη ψηφοφορία του κοινού για το τραγούδι τους «Εξωτικό Χαρμάνι».

Πέννυ Μπαλτατζή: Ο γάμος που κράτησε μακριά από όλους

Τόσο η Πέννυ όσο και ο Χρήστος κινούνται επαγγελµατικά στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά ποτέ δεν επεδίωξαν την προβολή της προσωπικής τους ζωής. Το ότι αγαπούν πολύ το αντικείµενό τους, η Πέννυ τη µουσική και ο Χρήστος τη φωτογραφία, είναι κάτι που τους κάνει ακόµα πιο δηµιουργικούς αλλά και αχώριστους, καθώς µοιράζονται κοινές καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Είναι χαµηλών τόνων και αυτό που επιθυµούν είναι να τραβούν τα φώτα της δηµοσιότητας αποκλειστικά και µόνο για τη δουλειά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που η ερµηνεύτρια κατάφερε να κρατήσει µακριά από τους φωτογράφους αρχικά τη σχέση της και στη συνέχεια τον γάµο της µε τον αγαπηµένο της Χρήστο.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από περίπου 4,5 χρόνια. Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και σχεδόν αµέσως ανακάλυψαν πως µοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2016 στην αγαπηµένη τους Σέριφο, σε κλειστό κύκλο µαζί µε τους αγαπηµένους φίλους και συγγενείς τους, σε µια τελετή µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας που έµοιαζε περισσότερο µε πάρτι.

Πέννυ Μπαλτατζή: Με τον σύζυγό της

Πέννυ Μπαλτατζή: Σπιτόγατα, της αρέσει η μαγειρική

«∆εν το περίµενα ούτε εγώ. Γνωριστήκαµε, αγαπηθήκαµε και είπαµε να προχωρήσουµε µαζί», είχε δηλώσει η όµορφη τραγουδίστρια περιγράφοντας τον αυθορµητισµό της σχέσης τους. Στον ελεύθερο χρόνο της, όταν δεν εµφανίζεται σε κάποια σκηνή, η Πέννυ είναι σπιτόγατα και της αρέσει να αποµονώνεται στο όµορφο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, γράφοντας νέα κοµµάτια και µαγειρεύοντας για τον αγαπηµένο της.

Πέννυ Μπαλτατζή: Ο θάνατος του αδερφού της

Όταν σε συνέντευξή της στο People ρωτήθηκε πότε ήρθε σε δύσκολη θέση από μια ερώτηση, εκείνη απάντησε: «Παλιά, όταν με ρώτησαν για τον θάνατο του αδελφού μου πριν από συναυλία σε μια επαρχιακή πόλη. Η κοπέλα ήταν γνωστή του και επέμενε να μάθει πώς μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά όταν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ενώ ήμουν ευγενική εκείνη προσπαθούσε να «ψαρέψει» διάφορα. Η αδιακρισία της με εκνεύρισε», είπε.

«Τον έχασα για το τίποτα. Βλέπω έναν άνθρωπο κάθε μέρα, τον ξέρω, χαίρομαι που τον βλέπω Όταν όμως σταματήσω να τον βλέπω μπερδεύομαι, που πήγε; Αν με ρωτούσες πριν συμβεί αυτό τι θα έκανα αν έχανα τον αδελφό μου, θα σου έλεγα ότι θα μου φορούσαν αυτό το ωραίο το πουκάμισο και θα με έστελναν στο Δρομοκαΐτειο.

Με τον αδελφό μου έχω ζήσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές, αγαπιόμασταν πάρα πολύ , ήμασταν ίδιοι και είπα ότι ήταν να ζήσουμε μαζί αυτά τα χρόνια. Οι στιγμές μέσα σε αυτά τα χρόνια ήταν όλες όμορφες και ήταν ένα μοιραίο γεγονός. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται αναίσθητο αλλά δεν έχω νιώσει την απουσία του, τον έχω μέσα μου και τον κουβαλώ παντού.

Στην αρχή υπήρχε μια παράνοια γιατί τον έβλεπα κάθε μέρα για οκτώ μήνες στον ύπνο μου, και υποχρεώθηκα να πάω σε υπνοθεραπεύτρια. Τον βλέπω ακόμα μια στο τόσο, πρόκειται όμως για πολύ ωραία όνειρα, τρυφερά. Ήταν ο καλύτερος μου φίλος που τύχαινε να είναι αδελφός μου…», είχε δηλώσει στο musiccorner.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το 2018 στο Πρωινό

Exit mobile version