Σκάφος Καμμένου: Γιαούρτια στην πανάκριβη θαλαμηγό – “Προδότη, μιζαδόρε”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκάφος Καμμένου: Γιαούρτια στην πανάκριβη θαλαμηγό – “Προδότη, μιζαδόρε”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σκάφος Καμμένου: Πολίτες αποδοκίμασαν το βράδυ της Πέμπτης τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του.

16.08.2019 | 17:01

Σκάφος Καμμένου: Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος το βράδυ της Πέμπτης στη Μήλο. Σύμφωνα με το «Lykavitos.gr», όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν μια ομάδα κατοίκων του νησιού, που αντιλήφθηκε την παρουσία του Πάνου Καμμένου στο σκάφος του (Ferretti 68 ποδιών), συγκεντρώθηκε στο λιμάνι και άρχισε να καταφέρεται εναντίον του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συγκεντρωμένοι τον αποκάλεσαν «προδότη της Μακεδονίας» και του είπαν ότι «θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί με ένα πολυτελές και ακριβό σκάφος, την αγορά του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει». Όπως γράφει το «Lykavitos.gr», οι συγκεντρωμένοι φώναζαν: «προδότη της Μακεδονίας», «απατεώνα», «παιδί της χλιδής», «μιζαδόρε».

Δημιούργησε και επεισόδιο

Ορισμένοι, όπως φαίνεται μάλιστα και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πέταξαν μέχρι και γιαούρτια στο σκάφος του πρώην υπουργού.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Lykavitos.gr», ο Πάνος Καμμένος έφτασε στην Μαρίνα του Αδάμαντα της Μήλου ανήμερα της Παναγίας, και δημιούργησε μάλιστα και επεισόδιο με την υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του «Lay back».

Σκάφος Καμμένου: Η πανάκριβη Ferretti

Το φουσκωτό των 8,3 μέτρων που είχε μέχρι τώρα αλλά και ένα των 11,5 μέτρων ήταν λίγα για τον Πάνο Καμμένο κι έτσι πρόσφατα αγόρασε το εντυπωσιακό LayBack. Πρόκειται για μια Ferretti 68 που μπορεί να αγόρασε μεταχειρισμένη αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ευκαταφρόνητο το ποσό των 530.000 ευρώ που κατέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες για την αποκτήσει.

Όπως έγραφε το Πρώτο Θέμα, αν λάβει κανείς υπόψη το τελευταίο «Πόθεν Έσχες» που έχει καταθέσει στη Βουλή, δεν προκύπτει επ’ ουδενί δυνατότητα μιας τέτοιας αγοράς για τον Πάνο Καμμένο. Ο πρώην υπουργός Άμυνας δήλωσε εισοδήματα 72.000 ευρώ και άλλες 72.000 από είσπραξη ενοικίων. Επίσης, δήλωσε ότι έχει στην κατοχή του ένα φουσκωτό 8,3 μέτρων και ένα αυτοκίνητο 4.970 κυβικών εκατοστών (σε ακινησία, εξαιτίας αδυναμίας πώλησής του).

Ακόμη δήλωσε ότι είναι μέτοχος σε εμπορική ανώνυμη εταιρεία με κεφάλαιο εισφοράς 163.000 ευρώ. Όλα αυτά δεν δικαιολογούν την αγορά του μεταχειρισμένου Ferretti προς 530.000 ευρώ.

Exit mobile version