Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αναστασία Περράκη – απειλές: Στη Δίωξη το μοντέλο, για απειλητικά μηνύματα
LIFESTYLE

Αναστασία Περράκη – απειλές: Στη Δίωξη το μοντέλο, για απειλητικά μηνύματα

Αναστασία Περράκη - απειλές: Η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου με τον οποίο έχουν ένα παιδί, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αναστασία Περράκη – απειλές: Απειλητικά μηνύματα δέχεται τις τελευταίες ημέρες το μοντέλο Αναστασία Περράκη και ο σύντροφός της με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Το γνωστό μοντέλο, που στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Μιχάλη Μουρούτσο και που χώρισαν με επεισοδιακό τρόπο, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, την Πέμπτη εξηγώντας πως άγνωστοι της στέλνουν απειλητικά μηνύματα που αφορούν την ίδια και τον σύντροφό της, Χρήστος Μπίρμπα.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή της η Αναστασία Περράκη, έχει απευθυνθεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τονίζοντας πως «κανένας δεν έχει το δικαίωμα πίσω από την ευκολία ενός πληκτρολογίου να αμαυρώνει και να απειλεί».

Αναστασία Περράκη: Ο νέος έρωτας και η κόρη της

Μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, η Αναστασία Περράκη έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του πολύ νεότερου συντρόφου της. Παρά τη διαφορά ηλικίας είναι τρελά ερωτευμένη με τον Χρήστο Μπίρμπα και μάλιστα έχουν κλείσει τέσσερα χρόνια σχέσης.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία, γράφοντας: «Σε αλλά νέα, αυτοί είμαστε εμείς που κάπου εδώ συμπληρώνουμε τέσσερα χρόνια .Με τα στραβά μας και τα καλά μας ,με τα πάνω και τα κάτω μας ,με τα ωραία και τα άσχημα (όπως όλοι )! Υπάρχει ακόμα το μαζί όμως και αυτό είναι που μετράει!».

Η Αναστασία Περράκη αποκάλυψε στη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη, ότι έχει μιλήσει στην κόρη της για τον σύντροφό της και μάλιστα οι δυο τους φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά, αφού ο Χρήστος βοηθάει την 10χρονη κόρη της και στα μαθηματικά, αφού είναι αρκετά καλός λόγω των σπουδών του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις