Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – Μόλντε 3-1: Κρίμα κι άδικο… (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης – Μόλντε 3-1: Κρίμα κι άδικο… (vid)

Άρης - Μόλντε 3-1: Πικρός αποκλεισμός για τον Άρη στην παράταση από τη Μόλντε, έπειτα από εκπληκτική εμφάνιση και ισοφάριση του σκορ (3-0) του πρώτου αγώνα

Άρης – Μόλντε 3-1: Μια ανάσα από την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έφτασε ο Άρης που επιβλήθηκε 3-1 της Μόλντε στην παράταση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ισοφάρισε το 3-0 με το οποίο είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι στη Νορβηγία στην κανονική διάρκεια, αλλά στην παράταση δέχτηκε ένα γκολ που της έκοψε τα πόδια, με συνέπεια να μη συνεχίσει στη διοργάνωση.

Κρίμα κι άδικο για τον Άρη που είχε πάρα πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε κάλλιστα να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στο 90λεπτο. Έκλεισε την Μόλντε από νωρίς στην περιοχή της, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ ήταν ελάχιστες οι φορές που κινδύνεψε. Ουσιαστικά οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν την κακή εμφάνιση και ήττα στην πρώτη αναμέτρηση στο «Άκερ Στάντιον».

Άργησε το τρίτο γκολ

Ο Άρης έκανε το ακατόρθωτο να προηγηθεί 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, βάζοντας τις βάσεις για τη μεγάλη ανατροπή. Στο 25′ ο Ματίγια με υπέροχη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και έβαλε φωτιά στην εξέδρα. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι  από φάουλ του Άικρεμ. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή φάση που δημιούργησαν μέχρι το γκολ στην παράταση. Το 2-0 έγινε στο 37′. Ο Φετφατζιδης με εξαιρετικό πέρασμα πάνω στην κίνηση, απέφυγε έναν αντίπαλο και στην πάσα που έκανε, ο Δεληζήσης πέτυχε το 2-0 από ιδανική θέση.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Άρης ήταν πάλι καταιγιστικός. Έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και το τρίτο γκολ άργησε να έρθει. Στο 84′ ο Σούντγκρεν επιχείρησε τη σέντρα και ο Ντιγκινί με σκαστή κεφαλιά έγραψε το 3-0. Στο διάστημα που απέμεινε χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για να ανέβει ο δείκτης του σκορ. Όμως οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μέχρι τέλους. Και με το γκολ που σημείωσαν στο 105′ με τον Μπολί πήραν τελικά και την πρόκριση.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (104′ Μπάσα), Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (78′ Γιουνές), Λάρσον (64′ Μαρτίνες), Ντιγκινί (102′ Τόνσο), Ιντέγε.

ΜΟΛΝΤΕ: Κράνιξ, Χάουγκεν (55′ Φόρεν), Γκαμπριέλσεν, Μπιόρνμπακ, Χάραλντσεϊντ, Άουρσνες, Χουσάιν, Χέσταντ (99′ Κνούντζον), Άικρεμ (75′ Έλινγκσεν), Ούι (88′ Μπολί), Τζέιμς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις