Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο με γουρούνα: Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας στη Μύκονο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με γουρούνα: Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας στη Μύκονο

Τροχαίο με γουρούνα: Γουρούνα εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και έπεσε σε γκρεμό.

Τροχαίο με γουρούνα: Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Ορνό Μυκόνου με έναν νεκρό κι έναν τραυματία. Το δυστύχημα, φέρνει ξανά στο προσκήνιο το μεγάλο πρόβλημα με τις «γουρούνες» στη Μύκονο. Η τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή Κανάλια όταν ο οδηγός της «γουρούνας» έχασε τον έλεγχό της , για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, και έπεσε στο γκρεμό ύψους 15 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυκόνου, που ανέσυραν από τα συντρίμμια έναν άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του και έναν ακόμη τραυματία, ο οποίος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για τις πρώτες βοήθειες.  Ο θάνατος του οδηγού της «γουρούνας» ήταν ακαριαίος ενώ ο άλλος επιβάτης της «γουρούνας» τραυματίστηκε. Σημειώνεται ότι στον τόπο του δυστυχήματος δεν υπάρχει προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ και ο φωτισμός είναι ανύπαρκτος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Twitter:

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας, ενώ τραυματισμένος ανασύρθηκε δεύτερος άνδρας, ύστερα από εκτροπή και πτώση σε γκρεμό του οχήματός τους, στον Ορνό της Μυκόνου. Επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα». Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις