Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Πάτρα: Νεκρός 29χρονος – Κόλλησαν τα ηλεκτρικά παντζούρια και εγκλωβίστηκε
ΑΝΗΜΕΡΑ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Φωτιά Πάτρα: Νεκρός 29χρονος – Κόλλησαν τα ηλεκτρικά παντζούρια και εγκλωβίστηκε

Φωτιά Πάτρα: Τη ζωή του έχασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης ένας 29χρονος από την Πάτρα, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σπίτι του.

Φωτιά Πάτρα: Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα Δεκαπενταύγουστου στην οδό Αγήνορος στις Ιτιές, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε στο ισόγειο διώροφης οικίας στην περιοχή, εντοπίστηκε αναίσθητος ένας 29χρονος άνδρας. Κατά την ίδια επιχείρηση σε τρεις από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στην κατάσβεση χρειάστηκε να τους χορηγηθεί οξυγόνο εξαιτίας της εισπνοής άνθρακα από το σπίτι που ήταν ερμητικά κλειστό με ηλεκτρικά παντζούρια.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Ο νεαρός άνδρας που εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα καφέ στο κέντρο της Πάτρας, προσπάθησε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια του σπιτιού, αλλά δεν τα κατάφερε. Εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι κι έχασε τη ζωή του. Ήταν μόνος του στο σπίτι μιας και οι δικοί του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες των γιορτών.

Πληροφορίες για τσιγάρο

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες που αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε από τσιγάρο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως…

Οι έρευνες της πυροσβεστικής για τα ακριβή αίτια της φωτιάς που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος συνεχίζονται.

Φωτιά Πάτρα: Το tweet της Πυροσβεστικής

Μία νεκρή πριν λίγες μέρες και στην Καλλιθέα

Άλλος ένας θάνατος από φωτιά καταγράφηκε πριν λίγες ημέρες στην Καλλιθέα. Στις 12 Αυγούστου, νεκρή ανασύρθηκε 65χρονη γυναίκα από ισόγειο διαμέρισμα στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά, στις 04.45 τα ξημερώματα στην οδό Σπάρτης.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από γείτονες για καπνούς από το διαμέρισμα. Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες, εντόπισαν εστία φωτιάς στον χώρο που χρησιμοποιούσε για κρεβατοκάμαρα η 65χρονη, την οποία έσβησαν αμέσως, αλλά ήταν αργά για την γυναίκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις