Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 15 Αυγούστου: Νεκρός από φωτιά 29χρονος – Τραγωδία ανήμερα Δεκαπενταύγουστου
ΕΛΛΑΔΑ

15 Αυγούστου: Νεκρός από φωτιά 29χρονος – Τραγωδία ανήμερα Δεκαπενταύγουστου

15 Αυγούστου: Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε διώροφο σπίτι και όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο ισόγειο, εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

15 Αυγούστου: Τραγωδία ανήμερα Δεκαπενταύγουστου στην Πάτρα με έναν 29χρονο να χάνει τη ζωή του από φωτιά σε ισόγειο διπλοκατοικίας. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί στο οίκημα που βρίσκεται στην οδό Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών. Ο 29χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους πυροσβέστες.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή χορήγησε οξυγόνο σε τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα εξ αιτίας του διοξειδίου του άνθρακα που είχαν εισπνεύσει κατά την κατάσβεση, καθώς το σπίτι ήταν ερμητικά κλειστό με ηλεκτρικά παντζούρια τα οποία δεν άνοιγαν. Κατά πληροφορίες η φωτιά είχε ξεκινήσει από την κουζίνα της κατοικίας.

Μία νεκρή πριν λίγες μέρες και στην Καλλιθέα

Άλλος ένας θάνατος από φωτιά καταγράφηκε πριν λίγες ημέρες στην Καλλιθέα. Στις 12 Αυγούστου, νεκρή ανασύρθηκε 65χρονη γυναίκα από ισόγειο διαμέρισμα στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά, στις 04.45 τα ξημερώματα στην οδό Σπάρτης.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από γείτονες για καπνούς από το διαμέρισμα. Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες, εντόπισαν εστία φωτιάς στον χώρο που χρησιμοποιούσε για κρεβατοκάμαρα η 65χρονη, την οποία έσβησαν αμέσως, αλλά ήταν αργά για την γυναίκα.

Εικόνες αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις