Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ατρόμητος – Λέγκια 0-2: Δεν μπορούσε παραπάνω (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατρόμητος – Λέγκια 0-2: Δεν μπορούσε παραπάνω (vid)

Ατρόμητος - Λέγκια 0-2: Στη Βαρσοβία τη γλίτωσε ο Ατρόμητος, αλλά στο Περιστέρι η Λέγκια επικράτησε 2-0 και πέρασε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Ατρόμητος – Λέγκια 0-2: Στο πρώτο ματς στη Βαρσοβία ο Ατρόμητος την είχε γλιτώσει φτηνά από τη Λέγκια. Στο Περιστέρι ήταν αδύνατο να συγκρατήσει την πολωνική ομάδα, που νίκησε 2-0 και πέρασε εκείνη στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θα μπορούσαν να επικαλεστούν την ατυχία που είχαν στο πρώτο ημίχρονο. Όμως το ίδιο και περισσότερο τυχεροί ήταν οι ίδιοι στο πρώτο 90λεπτο εκτός έδρας.

Η Λέγκια άξιζε την πρόκριση με την εικόνα που παρουσίασε και στις δύο αναμετρήσεις. Στο 11′ γλίτωσε σε κεφαλιά που επιχείρησε ο Βέλλιος και στο 17′ την έσωσε το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ρόσα. Στο 29′ ο Στολάρσκι πέτυχε το 1-0 από ασίστ του Γκβίλια και στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Ατρόμητος έχασε την καλύτερη ευκαιρία για να σκοράρει, όταν ο Λέτφσουκ έσωσε με προβολή πριν ο Μανούσος στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η χαριστική βολή στο 50′

Ο Ατρόμητος δεν είχε περιθώρια για να δεχτεί άλλο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Τα πράγματα όμως πήγαν πολύ στραβά, καθώς στο 50′ έγινε το 2-0. Από σέντρα του Βέσοβιτς ο Γκβίλια με προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η χαριστική βολή για τους Περιστεριώτες που χρειάζονταν τρία γκολ για να πάρουν την πρόκριση. Στο υπόλοιπο διάστημα πάλεψαν για ένα γκολ αλλά ήταν φανερό ότι πλέον δεν είχαν κουράγιο.

Ατρόμητους (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Καχίλα (58′ Ουγκράι), Μάντσον (69′ Ούμπιδες), Χαρίσης, Ρόσα, Βέλλιος (83′ Ενσικουλού), Μανούσος.

Λέγκια Βαρσοβίας (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγέσκι, Στολάρσκι, Λέφτσουκ, Γεντρέιτσικ, Ρότσα (62′ Βιετέσκα), Μαρτίνς, Καφού, Άντολιτς, Βέτσοβιτς (68′ Νάγκι), Κουλένοβιτς, Λουκίνιας (77′ Καρλίτος).

Αναστασίου: “Αβίαστα λάθη που δεν επιτρέπονται”

Στα αβίαστα λάθη και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να παίξει στα όριά της τούτη την εποχή στάθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε: “Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά κάναμε μια καλή προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στα όριά μας και είναι δύσκολο για αυτή την εποχή. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Ο αντίπαλος στο πρώτο σουτ που πραγματοποίησε έβαλε γκολ. Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δύσκολο, όταν στην πρώτη του επίθεση ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ”.

Όσο για αυτό που προσπάθησε να αλλάξει στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αναστασίου υποστήριξε: “Δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης. Έγιναν λάθη αβίαστα, που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Θέλαμε να παίξουμε με τέσσερις χαφ, ώστε να δημιουργήσουμε μια υπεραριθμία στο κέντρο. Ωστόσο, κάναμε πολλά λάθη. Ειδικά στο δεύτερο γκολ έγιναν πολλά μαζεμένα. Πρέπει να έχουμε τις λεπτομέρειες σε τέτοιο επίπεδο. Σήμερα δεν τις είχαμε και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις