Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: 14/8, τι λένε τα άστρα – Οι προβλέψεις
PLUS

Ζώδια σήμερα: 14/8, τι λένε τα άστρα – Οι προβλέψεις

Ζώδια σήμερα: Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη 14 Αυγούστου.

Ζώδια σήμερα: Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς. Τετάρτη σήμερα, μια μέρα πριν την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και θα μας απασχολήσει έντονα. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο ευνοεί το να επικεντρωθούμε στη διασκέδαση και τον έρωτα, παράλληλα όμως μπορεί να μας κάνει άκρως υποκειμενικούς στις ανάγκες μας και αυτό να επηρεάσει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο, ωθώντας μας οι φιλικές παρέες και ομαδικές δράσεις, όπου νιώθουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε και να απολαύσουμε το κοινό αποτέλεσμα.  Το ζώδιο του Λέοντα αυτή την περίοδο είναι κυρίαρχο, καθώς βρίσκονται σε αυτό ο Ερμής, ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης. Στρέφουμε την προσοχή μας σε ότι αφορά τη διασκέδαση, την απόλαυση της ζωής και της πολυτέλειας, τη χαρά που δίνει η τέχνη, τις μοναδικές στιγμές που μπορούμε να ζήσουμε στα αισθηματικά μας.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει. Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι που να σε γεμίζει, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες. Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις . Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και σε αυτήν που συνεχίζεις και κάνεις. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις μπορούν τώρα να πάνε μπροστά.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος 

Σήμερα, έχεις τέτοια δυναμικότητα που διαθέτεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα προχωρήσουν. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε να εκνευριστείς. Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν, αλλά θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι, πρέπει να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Παραδέξου λάθη σου και κάνε κινήσεις, για να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι 

Σήμερα, έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και αρκετό καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης. Η συναισθηματική ανταμοιβή που θα πάρεις, θα σε κάνει χαρούμενο. Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και να περάσεις μαζί με τον σύντροφό σου πολύ όμορφες στιγμές. Άσε το πάθος που νιώθεις να εκδηλωθεί. Εσύ που είσαι μόνος, έχεις σήμερα την ευκαιρία να κάνεις την γνωριμία που θέλεις, αρκεί να μην μένεις κλεισμένος σπίτι. Σήμερα θα γίνουν κάποιες καλές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου, αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχήσεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζει να αποδίδουν.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Κάποια οικογενειακά προβλήματα θα κάνουν σήμερα την εμφάνιση τους και θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να είσαι εσύ αυτός που θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις. Έχε εμπιστοσύνη στην κρίση σου και ακολούθησέ την για να νιώσετε όλοι καλύτερα. Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, που θα φέρουν ένταση στη σχέση σου. Μείνε μακριά από συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα. Εσύ που είσαι μόνος, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι. Η δουλειά σου ίσως να έχει κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση θα τα λύσεις όλα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση για να ισορροπήσουν. Μην προσθέτεις κι άλλα χρέη.

Ζώδια σήμερα: Λέων 

Η Τέταρτη είναι καλή για σκέψη και ανασυγκρότηση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Μην κρύβεις συνέχεια τα συναισθήματά σου, λόγω ανασφάλειας. Εσύ που είσαι μόνος κάνε την κίνησή σου σήμερα.

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν με συνεργάτες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα τα χρήματα σου.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος 

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ζωή σου είναι δύσκολο. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις, που θα σε κρατούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε την θέση σου. Οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου θα αφορούν τα κοινά σας οικονομικά. Βρες λύσεις που να συμφέρουν και τους δύο. Αν είσαι μόνος, κοίτα σήμερα να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Στη δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ότι αφορά θέματα μελλοντικά. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες κρύβουν μεγάλο ρίσκο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Δύσκολη μέρα και για σένα. Θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, όπως οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Μη φτάσεις στα άκρα, ψυχραιμία. Στην αισθηματική σου μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους και δείξε την συναισθηματική σου πλευρά. Σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον φλερτ θα προκύψει. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Σήμερα θα ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα, καθώς τα γεγονότα θα εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Το πρόγραμμά σου θα είναι φορτωμένο, με αποτέλεσμα να νιώθεις κουρασμένος. Από την άλλη, θα έχεις την ευκαιρία και το χρόνο να βγεις περισσότερο έξω και να κάνεις νέες κοινωνικές γνωριμίες. Η αισθηματική σου ζωή, μπορεί να αναγεννηθεί αν σταματήσεις να παραπονιέσαι για τα ίδια και τα ίδια στον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και αναζητήστε πιο μία νέα γνωριμία. Σήμερα πρέπει να δουλέψεις σκληρά, για να φέρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες στην καριέρα σου και να κλείσεις όλα τα περιθώρια που έχουν κάποιοι ανταγωνιστές σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Σήμερα, σκέψου καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα. Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνος άσε τη γοητεία σου να “βγει έξω” και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, γιατί σήμερα θα σου προκύψουν έξοδα εκεί που δεν τα περιμένεις. Η δουλειά σου σήμερα έχει απαιτήσεις.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως 

Για να απαλλαγείς από το άγχος που σε έχει κυριεύσει, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν που σου έχει αφήσει ζητήματα. Η πίεση που εκδηλώνεις, δεν θα σε ωφελήσει. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις. Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου. Όσο για σένα, που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος 

Η διάθεση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, είναι να κάνεις αλλαγές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις που θα λύσουν προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου, αρκεί να δείξεις ανάλογες διαθέσεις. Οι αδέσμευτοι, να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η επαγγελματική ζωή σου χρειάζεται υπομονή. Μη βιάζεσαι και δώσε λίγο χρόνο να δεις τα πράγματα πώς εξελίσσονται, για να πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις. Περιόρισε τα έξοδα.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς 

Η μέρα θα σε αναγκάσει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις χωρίς να περιμένεις τίποτε από τους άλλους. Μπορεί να κουραστείς, αλλά στο τέλος θα είσαι πολύ περήφανος. Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και η σχέση σου θα πάρει τα πάνω της. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις με τίποτα την υπομονή και την καλή σου διάθεση. Σύντομα όλα θα φτιάξουν. Τα επαγγελματικά σου είναι σε περίοδο αλλαγών. Τα οικονομικά σου είναι σε τεντωμένο σχοινί. Μην ανοίγεσαι και μην κάνεις συμφωνίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις