Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάρα Ντελεβίν – Άσλεϊ Μπένσον: Ο γάμος, η γυμνή φωτογράφιση και η σεξουαλικότητα
LIFESTYLE

Κάρα Ντελεβίν – Άσλεϊ Μπένσον: Ο γάμος, η γυμνή φωτογράφιση και η σεξουαλικότητα

Κάρα Ντελεβίν - Άσλεϊ Μπένσον: Η νιόπαντρη Κάρα Ντελεβίν θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού Marie Claire.

Κάρα Ντελεβίν – Άσλεϊ Μπένσον: Η Κάρα Ντελεβίν θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού Marie Claire. Με την ευκαιρία αυτή η βρετανίδα ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με την Άσλι Μπένσον και για πολλά άλλα. Σχετικά με τα στερεότυπα του φύλου η 27χρονη Κάρα είπε «Η όλη ιδέα του φύλου είναι τόσο παγιωμένη. Απλώς θέλω να εκραγώ. Δεν είμαι δυαδική, αλλά αισθάνομαι τόσο άντρας, όσο και γυναίκα». Μιλώντας για την πρώτη της συνάντηση με την Άσλι Μπένσον είπε: «Δεν το ψάχναμε. Ήταν πραγματικά αυθεντικό και φυσικό». Απαντώντας σε ερώτηση με ποιον μουσικό έχει εμμονή η Κάρα απάντησε: «Είμαι εμμονική με την Μπίλλι Άιλις. Απλά δεν μπορώ».

Για το πώς βρίσκει ισορροπία μεταξύ της δουλειάς και της ζωής η Κάρα είπε ότι «η δουλειά για μένα ήταν ένας τρόπος διαφυγής. Δεν μου αρέσει πλέον να την χρησιμοποιώ με αυτόν τον τρόπο. Θέλω να την χρησιμοποιώ ως μία πλατφόρμα, κι όχι σαν κάτι που καταφεύγω όταν έχω προβλήματα».

Η εκκεντρική Κάρα παντρεύτηκε πρόσφατα την ηθοποιό Άσλεϊ Μπένσον με μυστική τελετή στο Λας Βέγκας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sunday Sun, καλεσμένοι στην μυστική τελετή ήταν λίγοι στενοί φίλοι τους ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό πότε τελέστηκε το μυστήριο.

Οι δυο τους  ήταν ντυμένες στα μαύρα και όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της εκκλησίας, Michael Kelly: «Ήταν πολύ σίγουρες για αυτό που έκαναν και για το τι σημαίνει η μία για την άλλη. Δεν μπορούσαν να σταματήσουν να χαμογελάνε».

Κάρα Ντελεβίν: Από μικρή ένιωθα πως δεν ταιριάζω

“Εύχομαι οι άνθρωποι να μην σκεφτούν ποτέ ότι παραπονιέμαι”, είπε η Delevingne, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια. Η Cara μεγάλωσε σε μια οικογένεια ανώτερης τάξης του Λονδίνου (η γιαγιά της ήταν βοηθός της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας). Η μητέρα του μοντέλου όμως υπέφερε από εθισμό στην ηρωίνη.

“Ήμουν ένα παιδί που φρόντιζε τους άλλους και ήθελε να είναι σίγουρο ότι όλοι είναι καλά”, είπε, αναφερόμενη στη σχέση της με τη μητέρα της. “Δεν το ένιωθα λάθος. Αλλά κοιτώντας πίσω σκέφτομαι ότι μάλλον δε θα έπρεπε να έχω μπει σε αυτήν τη θέση. Δεν με έβαλε κανείς όμως. Απλώς συνέβη”.

Επιπλέον, η Delevingne πέρασε ένα μεγάλο μέρος της νιότης της καταπιέζοντας τη σεξουαλικότητά της, επειδή δεν ήθελε να νιώθει διαφορετική, “παρόλο που από νεαρή ηλικία, πάντα ένιωθα ότι δεν ταιριάζω”, όπως είπε η ίδια.

Όταν η καριέρα της στο modeling απογειώθηκε, η Cara είπε πως χρησιμοποίησε τη δουλειά της ως ανακούφιση. “Για εμένα η δουλειά ήταν απόδραση. Δεν μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ πλέον έτσι. Θέλω να τη χρησιμοποιήσω ως πλατφόρμα, και όχι απλώς να τρέχω μακριά από τα προβλήματα”.

https://www.instagram.com/p/B1Gnif7BOMt/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

So much love @olivier_rousteing

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

https://www.instagram.com/p/BscoE_YA7Hb/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις