Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιστιαία: Ελεύθερος ο άντρας που προσήχθη για τη φωτιά
ΕΛΛΑΔΑ

Ιστιαία: Ελεύθερος ο άντρας που προσήχθη για τη φωτιά

Ιστιαία: Ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του One Channel, αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμιά σχέση με τη φωτιά. 

Ιστιαία: Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για την φωτιά στην Ιστιαία της Εύβοιας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε εμπλοκή στην εκδήλωση της πυρκαγιάς και αναζητούνταν από την αστυνομία. Ο άνδρας εξετάστηκε, ενώ μετέβη και το ανακριτικό του Πυροσβεστικού Σώματος, προκειμένου να πάρει κατάθεση. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του One Channel, αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμιά σχέση με τη φωτιά.

Η κατάσταση με το μέτωπο της Ιστιαίας στην Εύβοια, μια φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδιναν μάχη με τις φλόγες στην περιοχή των Διρφύων-Μεσσαπίων είναι καλύτερη. Σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή των πυροσβεστικών δυνάμεων Στερεάς Ελλάδας που μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η φωτιά στην Ιστιαία είναι σε ύφεση. «Πάμε καλύτερα όσον αφορά την Ιστιαία, δεν υπάρχει αέρας, πιστεύω ότι θα πάμε καλά» πρόσθεσε ο ίδιος.

Στην Εύβοια από τις 6 το πρωί έχουν απογειωθεί και σταδιακά πραγματοποιούν ρίψεις νερού 6 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα ενώ τις κινήσεις τους συντονίζει άλλο ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.  Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Ελλάδας Φάνη Σπανό δύο είναι τα βασικά μέτωπα στα οποία επικεντρώνονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις, στην Πλατάνα και την Κοκάλα. Συχνές είναι και οι αναζωπυρώσεις.

Ιστιαία: Προσαγωγή υπόπτου
Ιστιαία: Καλύτερη η εικόνα στην περιοχή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις